Στο νέο Assassin’s Creed ακούγεται η πιο διάσημη ελληνική λέξη – Newsbeast

Στο νέο Assassin’s Creed ακούγεται η πιο διάσημη ελληνική λέξη – Newsbeast


Στις 5 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το Assassin’s Creed Odyssey, το πολυαναμενόμενο video game που εκτυλίσσεται στην αρχαία Ελλάδα, και ήδη τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μας έχουν δώσει μια ιδέα για τι θα δούμε στο νέο δημιούργημα της Ubisoft.

Έχουμε δει, για παράδειγμα, το βίντεο-ξενάγηση στην αρχαία Αθήνα, που παρουσιάζει με εκπληκτική λεπτομέρεια σκηνές από την καθημερινή ζωή το 431 προ Χριστού, τη χρονιά δηλαδή που ξεκίνησε ο Πελοποννησιακός Πόλεμος, εν μέσω του οποίου ξεδιπλώνεται η πλοκή του παιχνιδιού.

Όμως ένα άλλο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τη σκηνή στην οποία οι δύο πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, τα αδέλφια Κασσάνδρα και Δείμος (Αλέξιος), έρχονται σε σύγκρουση. Ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνει ο παίκτης, η σκηνή μπορεί να καταλήξει είτε με τον Δείμο να ρίχνει στο έδαφος την Κασσάνδρα με μία γροθιά, είτε την Κασσάνδρα να αποδέχεται την πρόκλησή του, και τον Δείμο να αποχωρεί.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η τελευταία λέξη που ακούγεται στη σκηνή είναι αυτή που αναφωνεί η Κασσάνδρα όταν ο Δείμος έχει πια φύγει από το πλάνο. Η λέξη αυτή είναι η πιο γνωστή διεθνώς ελληνική λέξη, αν και αμφιβάλλουμε αν την έλεγαν και στην αρχαία Ελλάδα – ξέρετε ποια είναι…

Δείτε ολόκληρη τη σκηνή, ή μόνο το φινάλε της σκηνής από το 8:53 και μετά:

Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.