Ο συνιδρυτής της Blizzard, Mike Morhaime, παραιτείται

Ο συνιδρυτής της Blizzard, Mike Morhaime, παραιτείται


Η Blizzard – η εταιρεία πίσω από τεράστιους τίτλους παιχνιδιών όπως το World of Warcraft Overwatch και Hearthstone , Ο πρόεδρος της Blizzard Michael Morhaime αποχωρεί από την εταιρεία που συνύπασε το 1991 (πίσω όταν ήταν γνωστή ως Silicon και Synapse.)

J. Ο Allen Brack, προηγουμένως ανώτερος αντιπρόεδρος και εκτελεστικός παραγωγός στο WoW θα οδηγήσει τώρα την εταιρεία. Ο Brack είναι με το Blizzard από το 2006.

Στην επιστολή σχετικά με τη μετάβαση, ο Brack αναφέρει επίσης ότι ο συνιδρυτής της Blizzard (και ο αρχικός σχεδιαστής WoW) Allen Adham θα ενταχθούν στην εκτελεστική ομάδα της εταιρείας να "επιβλέπει την ανάπτυξη πολλών νέων παιχνιδιών". Ο Adham έφυγε από τον Blizzard το 2004 λίγο πριν από τη ζωή του WoW, το οποίο αργότερα κάλεσε το το "μεγαλύτερο λάθος του"

Morhaime δεν λέει πολλά για τον λόγο της αναχώρησης. κάποιος άλλος να ηγηθεί της Blizzard Entertainment ". Θα παραμείνει στην εταιρεία ως στρατηγικός σύμβουλος.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.