Ο συνιδρυτής της Blizzard, Mike Morhaime, παραιτείται


Η Blizzard – η εταιρεία πίσω από τεράστιους τίτλους παιχνιδιών όπως το World of Warcraft Overwatch και Hearthstone , Ο πρόεδρος της Blizzard Michael Morhaime αποχωρεί από την εταιρεία που συνύπασε το 1991 (πίσω όταν ήταν γνωστή ως Silicon και Synapse.)

J. Ο Allen Brack, προηγουμένως ανώτερος αντιπρόεδρος και εκτελεστικός παραγωγός στο WoW θα οδηγήσει τώρα την εταιρεία. Ο Brack είναι με το Blizzard από το 2006.

Στην επιστολή σχετικά με τη μετάβαση, ο Brack αναφέρει επίσης ότι ο συνιδρυτής της Blizzard (και ο αρχικός σχεδιαστής WoW) Allen Adham θα ενταχθούν στην εκτελεστική ομάδα της εταιρείας να "επιβλέπει την ανάπτυξη πολλών νέων παιχνιδιών". Ο Adham έφυγε από τον Blizzard το 2004 λίγο πριν από τη ζωή του WoW, το οποίο αργότερα κάλεσε το το "μεγαλύτερο λάθος του"

Morhaime δεν λέει πολλά για τον λόγο της αναχώρησης. κάποιος άλλος να ηγηθεί της Blizzard Entertainment ". Θα παραμείνει στην εταιρεία ως στρατηγικός σύμβουλος.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.