Ο ταξιδιώτης Freewrite προσφέρει γραφή χωρίς διάσπαση για το δρόμο


Εάν έχετε προσπαθήσει ποτέ να γράψετε κάτι – μια διατριβή, ένα βιβλίο ή ένα μανιφέστο που περιγράφει την απογοήτευσή σας για τη σύγχρονη τεχνοκρατία και το σχέδιό σας να προωθήσετε τη βίαιη επανάσταση – ξέρετε ότι οι περισπασμοί μπορεί να σας επιβραδύνουν ή ακόμα και να σταματήσουν δημιουργική διαδικασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι στο Astrohaus δημιούργησαν τη μηχανή Freewrite μια γραφομηχανή που δεν αποσπούν την προσοχή και είναι πάντα ο λόγος για τον οποίο ξεκινούν τον Traveler έναν επεξεργαστή κειμένου που είναι σχεδιασμένος για γραφή και τίποτα

Το προϊόν, το οποίο είδα την περασμένη εβδομάδα, αποτελείται από ένα πλούσιο πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και μια οθόνη e-ink. Υπάρχουν πολλά "έγγραφα" που μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε και το σύστημα αυτόματη αποθήκευση και συγχρονισμό σε υπηρεσίες όπως το Dropbox αυτόματα. Το φορητό υπολογιστή κοστίζει $ 279 στο Indiegogo και θα έχει μια τιμή λιανικής πώλησης $ 599.

Ο στόχος του Freewrite Traveler είναι να σας δώσει ένα μέρος για να γράψετε. Το βγάλετε από το κακό σας, ανοίξτε το και αρχίστε να πληκτρολογείτε. Αυτό είναι. Δεν υπάρχουν Tweets, συστήματα κοινής χρήσης Facebook ή παιχνίδια. Διαρκεί τέσσερις εβδομάδες με μία φόρτιση – μια τολμηρή αξίωση, αλλά όχι αδύνατη – και υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις στις λειτουργίες επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών πλήκτρων βέλους που σας επιτρέπουν να ανεβαίνετε και να κατεβαίνετε σε ένα έγγραφο, όπως γράφετε. Υπάρχουν επίσης πλήκτρα πρόσβασης για να εμφανιστούν βοηθητικές πληροφορίες, όπως περιγράμματα, έρευνα ή σημειώσεις.

Εάν ο Ταξιδιώτης είναι κάτι σαν το αρχικό Freewrite τότε μπορείτε να περιμένετε κάποιο πραγματικά τραχύ υλικό. Δοκίμασα ένα πρώιμο μοντέλο και ολόκληρο το πράγμα χτίστηκε σαν δεξαμενή ή πιο σωστά σαν Leica. Επειδή απευθύνεται στον καλλιτεχνικό περιηγητή, ολόκληρο το πράγμα ζυγίζει δύο κιλά και είναι περίπου το ίδιο με το που συνέλεξε ιστορίες του Raymond Carver

Είναι για σένα; Λοιπόν, αν σας άρεσε το πρωτότυπο Freewrite ή ακόμα και χάσατε τη μόδα όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά, ίσως να απολαύσετε πραγματικά τον Ταξιδιώτη. Επειδή είναι μικρό και ελαφρύ θα μπορούσε εύκολα να γίνει μια δεύτερη συσκευή γραφής για την πιο δημιουργική δουλειά σας που βγάζετε σε περιόδους δημιουργικής συλλογιστικής. Ωστόσο, δεν είναι μια αληθινή αντικατάσταση επεξεργαστή κειμένου και είναι ένα εργαλείο "πρώτης σκέψης-καλύτερο-σκέψης", επιτρέποντάς σας να κατεβάσετε τα λόγια χωρίς μεγάλη αναστάτωση. Δεν θα το συνιστούσα για γραπτή έρευνα, αλλά θα μπορούσατε εύκολα να σχεδιάσετε σχεδόν οποιοδήποτε είδος εγγράφου για τον Ταξιδιώτη και στη συνέχεια να το επεξεργαστείτε σε έναν πραγματικό φορητό υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν πολλά φυσικά εργαλεία για να υποστηρίξετε τη γραφή χωρίς διάσπαση της προσοχής . Μερικοί λαοί, συμπεριλαμβανομένου και εμού, χρησιμοποίησαν το περίφημο AlphaSmart ένα τρελό παλιό επεξεργαστή κειμένου που χρησιμοποιούσαν οι φοιτητές ή απλά οργάνωσαν φορητούς υπολογιστές χωρίς σύνδεση Wi-Fi. Ο Freewrite Traveler παίρνει όλα αυτά στο επόμενο επίπεδο προσφέροντας το πιο απλό, πιο ξεκάθαρο και πιο διασκεδαστικό σύστημα που είναι διαθέσιμο. Δεδομένου ότι είναι 50% έκπτωση αυτή τη στιγμή στο Indiegogo, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγούμε.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.