Διευθυντές της Babbel για να μιλήσουν για τα μαθήματα εκμάθησης γλωσσών και εκκίνησης στο Disrup Berlin


Η αργή και σταθερή άνοδος του Babbel ήταν εντυπωσιακή σε πολλά μέτωπα. Η εταιρεία διαχειρίζεται πλέον την κορυφαία εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών στον κόσμο. Γι 'αυτό είμαι ενθουσιασμένος να ανακοινώσω ότι θα έχουμε ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο Markus Witte καθώς και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΗΠΑ Julie Hansen στο TechCrunch Διαταραχή Βερολίνου . ] Babbel είναι εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε με μια υπηρεσία εκμάθησης γλωσσών μέσω διαδικτύου. Βασίστηκε στο Adobe Flash και HTML. Τώρα, οι περισσότεροι χρήστες Babbel αλληλεπιδρούν με την υπηρεσία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά της εταιρείας.

Και ο Babbel αντιπροσωπεύει επίσης μια ευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας. Χάρη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πολλοί άνθρωποι ζουν, εργάζονται και ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη. Δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία στην αγορά, καθώς η ήπειρος είναι μια ιδιαίτερα κατακερματισμένη αγορά όσον αφορά τις γλώσσες – υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές γλώσσες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η οικοδόμηση μιας εκμάθησης γλωσσικής εκμάθησης στο Βερολίνο είναι η τέλεια εφαρμογή.

Το Babbel λειτουργεί με μοντέλο βασισμένο σε συνδρομές. Η λήψη της εφαρμογής είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή για να ξεκλειδώσετε όλες τις λειτουργίες.

Πρόσφατα, ο Babbel στοιχηματίζει στις ΗΠΑ ως την επόμενη ευκαιρία στην αγορά. Πολλοί Ευρωπαίοι θέλουν να μάθουν αγγλικά και είναι επίσης αληθινό στις ΗΠΑ Οι μετανάστες θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στα αγγλικά

Είναι μια διαφορετική αγορά που προκαλεί μια διαφορετική σειρά προκλήσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία έχει ονομάσει Julie Hansen ως Διευθύνων Σύμβουλος του αμερικανικού τμήματος Babbel

Αν θέλετε να ακούσετε τόσο Hansen και Witte μιλάμε για τα τελευταία δέκα χρόνια Babbel και τα επόμενα δέκα χρόνια της εταιρείας,

Αγοράστε το εισιτήριό σας για να Disrupt Berlin για να ακούσετε αυτή τη συζήτηση και πολλά άλλα. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 29-30 Νοεμβρίου

Εκτός από τις συζητήσεις και τις ομάδες πυρκαγιών, όπως αυτή, οι νέοι νεοσύστατοι θα συμμετάσχουν στο Startup Battlefield Europe για να κερδίσουν το πολυπόθητο κύπελλο του Battlefield

( λειτουργία() {
var func = λειτουργία () {
var iframe = document.getElementById ('wpcom-iframe-990a146e14c84e8a4808f8a5d6928a18')
αν (iframe) {
iframe.onload = συνάρτηση () {
iframe.contentWindow.postMessage ({
'msg_type': 'poll_size',
'frame_id': 'wpcom-iframe-990a146e14c84e8a4808f8a5d6928a18'
}, "https: / / tcprotectedembed.com").
}}
}}

// Αυτόματη ανεύρεση iframe
var funcSizeResponse = συνάρτηση (e) {

var προέλευση = document.createElement ('a');
origin.href = e.origin;

// Επαληθεύστε την προέλευση του μηνύματος
αν ('tcprotectedembed.com'! == orig.host)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;

// Το μήνυμα επιβεβαίωσης είναι σε μορφή που περιμένουμε
αν ('αντικείμενο'! == typeof e.data || undefined === e.data.msg_type)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;

διακόπτης (e.data.msg_type) {
περίπτωση 'poll_size: απάντηση':
var iframe = document.getElementById (e.data.request.frame_id);

αν (iframe && '= == iframe.width)
iframe.width = '100%'.
αν (iframe && '= == iframe.height)
iframe.height = parseInt (e.data.height);

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;
Προκαθορισμένο:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;
}}
}}

if ('function' === typeof window.addEventListener) {
window.addEventListener ('μήνυμα', funcSizeResponse, false);
} else αν ('function' === typeof window.attachEvent) {
window.attachEvent ('onmessage', funcSizeResponse);
}}
}}
αν (document.readyState === 'πλήρης') {func.apply (); / * compat για άπειρη κύλιση * /}
else if (document.addEventListener) {document.addEventListener ('DOMContentLoaded', func, false); }}
else if (document.attachEvent) {document.attachEvent ('onreadystatechange', func); }}
}) ();

Markus Witte

Ο δημιουργός και διευθύνων σύμβουλος της Babbel

Ο Markus Witte είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Babbel, Περιγράφει την Babbel ως εταιρεία μάθησης μέσα και έξω: "Η διοργάνωση μιας ομάδας στην οποία κάθε άνθρωπος, όπως και ο ίδιος ο οργανισμός, μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα εκπληκτικά εκπληρώνουν."

Ο Markus ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο NYU και αργότερα διδάχθηκε στο Πανεπιστήμιο Humboldt στο Βερολίνο, όπου ανακάλυψε το πάθος του για διδασκαλία. Μετά από την ακαδημαϊκή του κατεύθυνση, ο ίδιος ανέλαβε την ανάπτυξη του διαδικτυακού μάρκετινγκ και της διαδικτυακής υποδομής και διαχειρίστηκε τις σε απευθείας σύνδεση και τις ομάδες συστημάτων σε εταιρεία λογισμικού μουσικής Native Instruments. Επιστρέφοντας στη μάθηση και τη διδασκαλία, ίδρυσε τον Babbel με τρεις άλλους το 2007.

Julie Hansen

Babbel Διευθύνων Σύμβουλος ΗΠΑ

Ο Julie Hansen είναι Διευθύνων Σύμβουλος στις ΗΠΑ στο Babbel. Βασιζόμενος στο γραφείο της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, ηγείται της επέκτασης της παγκόσμιας κατάταξης εκμάθησης γλωσσών στον κόσμο.

Πριν γίνει μέλος της Babbel, η Julie ήταν ο COO και ο πρόεδρος του Business Insider. Υπό την ηγεσία της, ο δικτυακός τόπος ειδήσεων έγινε το πιο εμπορικό κέντρο που επισκέφθηκε το Διαδίκτυο. Πριν από το Insider Business, ο Hansen κατείχε τους κορυφαίους ρόλους διαχείρισης στην ιστοσελίδα NCAA.com, την Condé Nast Publications και την Time Inc. Η Julie έχει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στην ανάπτυξη εταιρειών ψηφιακών μέσων, την έναρξη διαδραστικών ιστότοπων, την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, εκστρατείες μάρκετινγκ εκτός σύνδεσης. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Penguin Books, εκδίδοντας λογισμικό εκμάθησης για τη λογοτεχνία μεταξύ άλλων προϊόντων.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.