Η Intel αναγνωρίζει τα προβλήματα εφοδιασμού, θα δώσει προτεραιότητα στα τσιπ premium

Η Intel αναγνωρίζει τα προβλήματα εφοδιασμού, θα δώσει προτεραιότητα στα τσιπ premium


Ο ενδιάμεσος Διευθύνων Σύμβουλος της Intel, Bob Swan, εξέδωσε σήμερα επιστολή υπογραμμίζοντας τα θέματα της προσφοράς της εταιρείας. Η εκτελεστική εξουσία κατηγορεί την εκπληκτική ανάπτυξη μιας απροσδόκητα αναδυόμενης βιομηχανίας Η / Υ για την έλλειψη. Ο Swan λέει ότι η ανάκαμψη οδηγείται από την "ισχυρή ζήτηση για τυχερά παιχνίδια καθώς και εμπορικά συστήματα."

Είναι μια τέλεια καταιγίδα εδώ. Η υψηλότερη ζήτηση σε συνδυασμό με τα μακροχρόνια προβλήματα αποδόσεων για την αρχιτεκτονική των 10nm έχουν εξαπλωθεί για την Intel. Παρόλο που η Swan λέει ότι «σημειώνει πρόοδο» με αυτά τα τσιπ, με την παραγωγή να αυξάνεται το 2019.

"[S] Το upply είναι αναμφισβήτητα σφιχτό", δήλωσε ο Swan στην επιστολή, "ιδιαίτερα στο αρχικό επίπεδο της αγοράς PC. "Ωστόσο, πιστεύει ότι η Intel έχει αρκετή προσφορά για να καλύψει τις συνολικές προοπτικές των εσόδων της.

Βραχυπρόθεσμα, η Intel σχεδιάζει να δώσει προτεραιότητα στην αγορά premium, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών Xeon και Core, έτσι ώστε να" τμήματα της αγοράς. "Εκτός αυτού, η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει 15 δισ. δολ. σε κεφαλαιουχικές δαπάνες φέτος, συμπεριλαμβανομένου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων προς την παραγωγή πυριτίου 14nm στις ΗΠΑ, την Ιρλανδία και το Ισραήλ.

Αυτά τα θέματα έχουν αφήσει τον ευρύτερο κλάδο των Η / Υ σε δύσκολη θέση. Από την πλευρά της, η έλλειψη λόγω της αυξημένης ζήτησης φαίνεται να είναι καλό πρόβλημα, αλλά τελικά η έλλειψη επεξεργαστών θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα σημαντικό ζήτημα εάν η αγορά συνεχίσει να αναπτύσσεται, ίσως τελικά να αναστρέψει κάποια από αυτή την επιτυχία.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.