Η Didi Chuxing της Κίνας εγκαινιάζει υπηρεσία στην Ιαπωνία

Η Didi Chuxing της Κίνας εγκαινιάζει υπηρεσία στην Ιαπωνία


Η Didi Chuxing της Κίνας καταπολεμά τις πυρκαγιές στο σπίτι γύρω από την ασφάλεια των επιβατών, αλλά στο εξωτερικό ο γιγαντιαίος ιππέας έχει μετακομίσει σε μια νέα αγορά, αφού η υπηρεσία κρατήσεων ταξί ξεκίνησε στην Ιαπωνία

στην Οσάκα, την πόλη των σχεδόν εννέα εκατομμυρίων ανθρώπων, και τμήματα της γύρω περιοχής συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Αεροδρομίου του Κάνσας. Το Didi Japan app συνδέει τους επιβάτες με οδηγούς από 10 τοπικές εταιρείες ταξί και η Didi δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει ένα σύστημα διαχείρισης αποστολών και διαχείρισης στόλου για την αποτελεσματικότητα

Η Didi, η οποία εκτιμάται στα 56 δισεκατομμύρια δολάρια, εισήλθε στην Ιαπωνία σε συνεργασία με SoftBank, η οποία φυσικά είναι ένας από τους επενδυτές της. Η εταιρεία δήλωσε ότι σχεδιάζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε μεγάλες πόλεις όπως το Κιότο, το Φουκουόκα και το Τόκιο στο εγγύς μέλλον. Η εταιρεία θα παραμείνει στα ταξί αδειών και όχι στα ιδιωτικά αυτοκίνητα, επειδή απαγορεύεται στην Ιαπωνία. Ακόμα, η παραδοσιακή βιομηχανία ταξί είναι μεγάλη επιχείρηση στην Ιαπωνία. Η χώρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά ταξί στον κόσμο με βάση τα έσοδα ($ 13 δισεκατομμύρια GMV) και έχει περίπου 240.000 άδεια οδήγησης.

Ο Uber, εν τω μεταξύ, δοκιμάζει μια παρόμοια προσέγγιση βασισμένη στο ταξί στην Ιαπωνία,

Η ΙαπωνίαTaxi είναι μια εκκίνηση που οργανώνει ο Ichiro Kawanabe, ο οποίος διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο ιταλικό φορέα ταξί Nihon Kotsu και αναλαμβάνει την ομοσπονδία ταξί της χώρας. Η JapanTaxi έχει επίσης υποστηρικτές μεγάλου ονόματος, με Toyota τον κύριο επενδυτή ενός πρόσφατου γύρου χρηματοδότησης ύψους 69 εκατομμυρίων δολαρίων . Εκτός από αυτό, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Line χρησιμοποιεί υπηρεσία ιππασίας ενώ ο αντίπαλος Lyft, Uber στην αγορά των ΗΠΑ, σκέφτεται να εισέλθει στην Ιαπωνία . από τον ανταγωνισμό, απευθυνόμενοι τόσο σε ταξιδιώτες όσο και σε ντόπιους. Για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να επισκεφθούν τη χώρα, έχει δημιουργήσει ένα «διαβατήριο περιαγωγής» που θα επιτρέπει στους χρήστες άλλων εφαρμογών Didi – συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, του Μεξικού, της Αυστραλίας, του Χονγκ Κονγκ και της Ταϊβάν – να χρησιμοποιούν την τακτική εφαρμογή Didi στην Ιαπωνία [19659002] Η SoftBank και η Didi ανακοίνωσαν την κοινή επιχείρηση τον Φεβρουάριο – και αυτή είναι η πέμπτη επέκταση που ολοκλήρωσε μέχρι στιγμής η Didi αυτή τη χρονιά . Η εταιρεία συγκέντρωσε 4 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος της περυσινής χρονιάς και διέθεσε το κεφάλαιο για την ανάπτυξη της τεχνολογίας AI, της τεχνολογίας πυρήνα και των διεθνών αγορών.

Η Didi δεν έχει αναστείλει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει επεκταθεί σε και Αυστραλία ενώ απέκτησε ανταγωνιστή Uber 99 στη Βραζιλία με συμφωνία ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και ξεκίνησε μια επέκταση franchise στην Ταϊβάν . Η παγκόσμια εμβέλεια συμπεριλαμβάνει επίσης επενδύσεις και κατέχει μερίδια στο Ούρα στην Ινδία Ούλα στην Ινδία Αρπάξτε στη Νοτιοανατολική Ασία Μέση Ανατολή και Φορολογήστε στην Ευρώπη και την Αφρική .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.