Δημοπρασία αυτοκινήτων ΟΔΔΥ - Αυτή είναι η νέα λίστα - AutoGreekNews


Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), στην οποία γίνονται πλέον οι αναρτήσεις των ανακοινώσεων και διακηρύξεων δημοπρασιών του ΟΔΔΥ, έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα λίστα δημοπρασίας αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Μαγουλέζας.

Δείτε ακόμη: Αυτά θα είναι τα τέλη κυκλοφορίας 2019

Πιο αναλυτικά, στις 4 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 το πρωί, στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας στα Άνω Λιόσια (τηλ. αποθήκης 210.2471988 & 210.2473124), δημοπρατούνται μεταξύ άλλων 60 επιβατικά αυτοκίνητα για κυκλοφορία.

Για την επίσκεψη θα πρέπει να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210-4802774, 210-4802882, 210-4802706. Έχετε υπόψη σας πως η επίσκεψη στην αποθήκη Μαγουλέζας επιτρέπεται από 1η Οκτωβρίου μέχρι και 3 Οκτωβρίου από ώρα 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ., εξαιρουμένης της ημέρας διεξαγωγής της Δημοπρασίας.

Διαβάστε επίσης: Ποια SUV βγάζουν λιγότερα προβλήματα

Πιο κάτω ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τα οχήματα προς δημοπράτηση, ενώ εδώ μπορείτε να βρείτε τις σχετικές ανακοινώσεις της ΑΑΔΕ.Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.