Η Ωρολογιακή Μηχανή 9 βάζει έναν πύραυλο στον καρπό σας

Η Ωρολογιακή Μηχανή 9 βάζει έναν πύραυλο στον καρπό σας


Εάν παρακολουθείτε το ρολόι MB & F θα είστε εξοικειωμένοι με τη σειρά Horological Machine, τα ρολόγια που είναι παρόμοια στην κατασκευή αλλά διαφέρουν άγρια ​​όταν πρόκειται για το σχεδιασμό. Αυτό το ρολόι, το HM9, ονομάζεται ροή και επιστρέφει στα roadster, τα αεριωθούμενα αεροσκάφη και τα διαστημικά πλοία της δεκαετίας του 1950.

Το ρολόι, που περιορίζεται σε μια σειρά 33 κομματιών, δείχνει το χρόνο σε ένα μικρό πρόσωπο που βλέπει προς τα εμπρός σε ένα τους κώνους. Οι άλλοι δύο κώνοι περιέχουν τροχούς διπλής ισορροπίας. Ο τροχός εξισορρόπησης προκαλεί το τιμόνι να ελέγχει και να ελέγχει την ενέργεια που απελευθερώνεται από το κύριο ελατήριο. Είναι ενδιαφέρον ότι η MB & F πρόσθεσε δύο σε αυτό το ρολόι σε μια προσπάθεια διασφάλισης της ακρίβειας. "Οι διπλοί τροχοί εξισορρόπησης του κινητήρα HM9 τροφοδοτούν δύο σειρές χρονομετρικών δεδομένων σε μια κεντρική διαφορά για μια μέση τιμή", γράφουν. "Οι ισορροπίες είναι μεμονωμένα παρορμημένες και διαχωρίζονται χωρικά για να εξασφαλίσουν ότι θα κτυπήσουν στα δικά τους ανεξάρτητα cadence από 2.5Hz (18.000bph) το καθένα. Αυτό είναι σημαντικό για να εξασφαλιστεί ένας ουσιαστικός μέσος όρος, όπως και ο τρόπος με τον οποίο ένας στατιστικώς εύρωστος μαθηματικός μέσος θα πρέπει να προέρχεται από διακριτά σημεία πληροφόρησης ».

Υπάρχουν δύο εκδόσεις που ονομάζονται Road and Air και κοστίζουν μόνο 182.000 δολάρια. ) Λαμβάνοντας υπόψη ότι σχεδόν κάθε κομμάτι αυτού γίνεται με το χέρι – από την περίπτωση στον καμπύλο κρύσταλλο μέχρι την περίπλοκη κίνηση – ουσιαστικά πληρώνετε μια ομάδα τεχνιτών ετήσιο μισθό μόνο για να φτιάξετε το ρολόι σας.

Παρόλο που δεν είναι το Apple Watch , το MB & F HM9 είναι ένα μοναδικό και περίεργο μικρό ρολόι. Ενώ είναι προφανές ότι δεν είναι για όλους, με αρκετά μετρητά και λίγη τύχη μπορείτε εύκολα να συμμετάσχετε σε μια αρκετά αποκλειστική λέσχη των ιδιοκτητών HM9

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.