Τα εισιτήρια των πρόωρων πτηνών κλείνουν σήμερα, 9/21

Τα εισιτήρια των πρόωρων πτηνών κλείνουν σήμερα, 9/21


Οι συναντήσεις TC: Η AR / VR στις 18 Οκτωβρίου στο UCLA προωθεί την εμφάνιση της.
Οι πωλήσεις των πρώιμων πτηνών τελειώνουν σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου . Μην χάσετε τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση για αυτό το γεγονός – κλείστε τα εισιτήριά σας αξίας $ 99 εδώ πριν οι τιμές αυξηθούν κατά $ 100.

Η σκηνή θα περιλαμβάνει μερικές από τις πιο πρωτοποριακές εταιρείες και τους ηγέτες σκέψης από την Oculus

Big Conversations
Ακούστε τους πρωτοπόρους της σημερινής εποχής, τους ηγέτες και οι εμπειρογνώμονες μοιράζονται τις εμπειρίες τους και τις ιδέες τους

Αποκλειστικές Δείχνες
Πάρτε μια πρώτη ματιά σε αρκετές δωδεκάδες που δεν έχουν δει μέχρι τώρα

Κοινοτικό κτίριο
και συνεργάτες σε AR / VR καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και να επεκτείνουν το δίκτυό σας


Ακούγοντας ακουστικά για ολογράμματα με Ashley Crowder (VNTANA), Shawn Frayne (Γυαλί Εξετάσεων) και Μπρετ Τζόουνς (Lightform) [19659016] Η ενισχυμένη πραγματικότητα μπορεί να είναι ένα ισχυρό θέαμα, αλλά απαιτεί από τους συμμετέχοντες να κατέχουν ακριβό υλικό. Υπάρχει λύση; Οι αρχάριοι εργάζονται για να συγκεντρώσουν την εμπειρία, αλλά πρόκειται να φανεί πολύ διαφορετική.

Κτίριο Συμπεριλαμβανομένων Κόσμων με Cyan Banister ( Fond Founders) <br />
Αν είχατε την ευκαιρία να επανασχεδιάσετε την κοινωνία, πού θα ξεκινήσατε; Καθώς οι προγραμματιστές παιχνιδιών συνεχίζουν να σχεδιάζουν μαζικούς σε απευθείας σύνδεση εικονικούς κόσμους όπου θα περάσουν όλο και περισσότερο χρόνο, πώς θα πρέπει να εξετάσουμε τα σωστά ζητήματα που συναντάμε και πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον

Kickstarting a Industry ] με την Yelena Rachitzky (Oculus)
Η Oculus έχει αντλήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση περιεχομένου VR και ενώ η αγορά ακουστικών είναι ακόμα μικρή, οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει πολλά παιχνίδια και εμπειρίες. Το μέλλον της VR της Facebook έγκειται στους ανθρώπους που βρίσκουν νέους κόσμους που θέλουν να μπουν μέσα. πώς να κάνει ο Oculus αυτό το φαινόμενο;

Δείτε την πλήρη ατζέντα εδώ


Μην ξεχάσετε να κλείσετε τα εισιτήριά σας εδώ πριν από το τέλος της ημέρας σήμερα. Φοιτητές, μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για μόλις $ 45 εδώ .

P.S. Όταν τιτλοποιείτε τη συμμετοχή σας μέσω της πλατφόρμας έκδοσης εισιτηρίων, θα εξοικονομήσετε επιπλέον 25% (για Early Bird) και 15% (για φοιτητικά εισιτήρια).

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.