Οι Marc και Lynne Benioff θα αγοράσουν το περιοδικό Times από τον Meredith για $ 190 εκατομμύρια

Οι Marc και Lynne Benioff θα αγοράσουν το περιοδικό Times από τον Meredith για $ 190 εκατομμύρια


Ένας άλλος τεχνολογικός δισεκατομμυριούχος θα βγάλει μια μεγάλη πίστα ειδήσεων. Η εταιρεία Meredith Corporation η οποία εξαγόρασε Time Inc. τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφώνησε να πουλήσει το επώνυμο περιοδικό στον συνιδρυτή του Salesforce.com Marc Benioff

Η Meredith δήλωσε τον Μάρτιο ότι σχεδίαζε να πουλήσει Time, Sports Illustrated, Fortune και Money ως μέρος του στόχου της να εξοικονομήσει 400 εκατομμύρια δολάρια σε 500 εκατομμύρια δολάρια επόμενα δύο χρόνια και να αυξήσει την κερδοφορία του εναπομένοντος χαρτοφυλακίου εκδόσεων. Στην ανακοίνωσή της σήμερα, η εταιρεία δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα από την πώληση του περιοδικού Times για να εξοφλήσει το χρέος της και αναμένει να μειώσει το χρέος της κατά 1 δισεκατομμύριο δολάρια κατά το οικονομικό έτος 2019.

Η απόκτηση της Meredith από την Time Inc ήταν αμφιλεγόμενη έλαβε οικονομική ενίσχυση από την Koch Equity Development το ιδιωτικό κεφάλαιο που διαχειρίζεται ο Charles και ο David Koch, γνωστός για την υποστήριξη των συντηρητικών αιτιών.

Οι Benioffs, που είναι από την άλλη πλευρά του φάσματος ως υποστηρικτές της προοδευτικής πολιτικής, αγοράζουν το περιοδικό Time ως άτομα. Με άλλα λόγια, το Salesforce.com, όπου ο Benioff λειτουργεί ως πρόεδρος και συν-διευθύνων σύμβουλος και άλλες εταιρείες δεν εμπλέκονται στη συμφωνία. Ο Marc Benioff δήλωσε στην Wall Street Journal ότι ο ίδιος και η σύζυγός του δεν θα συμμετάσχουν στις καθημερινές εργασίες του περιοδικού Time ή στις συντακτικές αποφάσεις και πρόσθεσαν ότι «επενδύουμε σε μια εταιρεία με τεράστιες επιπτώσεις στον κόσμο, απίστευτα ισχυρή επιχείρηση. «

Άλλοι τεχνικοί δισεκατομμυριούχοι που έχουν αγοράσει μεγάλες εκδόσεις περιλαμβάνουν τον διευθυντή του Amazon Jeff Bezos, ο οποίος αγόρασε την Washington Post σε προσωπική ιδιότητα πριν από πέντε χρόνια και η Laurene Powell Jobs, της οποίας η φιλανθρωπική οργάνωση, η Emerson Collective, απέκτησε πλειοψηφικό μερίδιο στο The Atlantic τον περασμένο χρόνο . (Παρότι ο Jack Ma ήταν η κινητήρια δύναμη της εξαγοράς του South China Morning Post το 2016 η εξαγορά αυτή έγινε από την εταιρεία, όχι από την Ma.)

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο διάσημα και (19459015) αγωνίστηκε να αντιμετωπίσει την πτώση της κυκλοφορίας και των εσόδων καθώς επενδύει τις ψηφιακές ιδιότητες

Σε συνέντευξή του στην Wall Street Journal, το περιοδικό Edward Felsenthal, δήλωσε ότι "έχουμε κάνει πολλά για να μετατρέψουμε αυτό το εμπορικό σήμα τα τελευταία χρόνια έτσι ώστε να είναι πολύ πιο πέρα ​​από ένα εβδομαδιαίο περιοδικό" και πρόσθεσε ότι η επιχείρησή του είναι "σταθερά κερδοφόρα"

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.