Αγοράστε το εισιτήριό σας στο TechCrunch Startup Battlefield MENA 2018 σήμερα

Αγοράστε τα εισιτήριά σας στο TechCrunch Startup Battlefield MENA 2018


Είμαστε λιγότερο από ένα μήνα μακριά από τη φιλοξενία του πρώτου ανταγωνισμού γήπεδου εκκίνησης Battlefield στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Μεγάλες καπνιστές, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε τις πιο ελπιδοφόρες νεοσύστατες επιχειρήσεις στην περιοχή TechCrunch Startup Battlefield MENA 2018 στις 3 Οκτωβρίου στη Βηρυτό, Λίβανο

Επιλέξαμε τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και οι ιδρυτές τους δουλεύουν σκληρά στη δουλειά τους για τη μεγάλη τους μέρα. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που λείπει – εσείς! Ελάτε στην ψηφιακή περιοχή της Βηρυτού στο Λίβανο για μια γεμάτη δράση ημέρα ανταγωνισμού, δικτύωσης και εορτασμού. Μια διαδρομή θεατών κοστίζει 29 δολάρια και μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας εδώ .

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ τον πρωταθλητισμό μας στον αρχικό αγωνιστικό χώρο, δείτε πώς λειτουργεί το Startup Battlefield. Οι συμμετέχουσες ομάδες θα διαγωνιστούν σε τρεις προκαταρκτικούς γύρους – έως και πέντε ξεκινήματα ανά γύρο. Θα έχουν μόνο έξι λεπτά για να επιζητήσουν τους κριτές με μια ζωντανή επίδειξη προϊόντων και πίσσα. Οι δικαστές, διακεκριμένοι τεχνολόγοι και επενδυτές, ακολουθούν κάθε αγωνιστικό χώρο με ένα εξά λεπτό, χωρίς κρατήσεις.

Το πολύ, πέντε ομάδες θα επιλεγούν για να περάσουν στον τελικό γύρο, όπου θα βγουν για δεύτερη φορά σε νέα δικαστές, οι οποίοι ακολουθούν με περισσότερες ερωτήσεις. Όλοι οι κριτές προσφέρονται και θα επιλέξουν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα MENA 2018 Startup Battlefield, ένα χρηματικό έπαθλο αξίας 25.000 δολ. ΗΠΑ και ένα ταξίδι για δύο για να διαταράξουν το Σαν Φρανσίσκο το 2019 – (19659002) Και αυτό δεν είναι όλα: η TechCrunch μόλις ανακοίνωσε την πρώτη παρτίδα ομιλητών που θα συμμετάσχει στη Βηρυτό. Είναι συνηθισμένο ποιος είναι ο εκκινητής και η τεχνολογική σκηνή του MENA, οπότε δεν θέλετε να χάσετε αυτό που έχουν να πει.

Είναι γρήγορο, σκέφτεται τα πόδια σας και όλα γίνονται μπροστά από ένα ζωντανό ακροατήριο (κοιτάμε δεξιά σε σας) των οπαδών εκκίνησης, των enthusiasts tech, των επενδυτών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε το μέλλον της τεχνολογίας να ξεδιπλώνεται – ποιος ξέρει, ότι αυτές οι νεοσύστατες εταιρείες μπορεί να μεγαλώσουν σε τεχνικούς τιτάνες του αύριο.

Το TechCrunch Battlefield MENA 2018 λαμβάνει χώρα στην ψηφιακή περιοχή της Βηρυτού στο Λίβανο στις 3 Οκτωβρίου. Μην χάσετε τη διασκέδαση, τον ενθουσιασμό και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες. Αγοράστε το εισιτήριό σας σήμερα .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.