Το Facebook αποκαλύπτει "SapFix" AI auto-debugger και AI chip συνεργάτες όπως η Intel


Το Facebook έχει δημιουργήσει και αναπτύξει ήσυχα ένα εργαλείο προγραμματισμού τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται SapFix που ανιχνεύει κώδικα, εντοπίζει αυτόματα σφάλματα, δοκιμάζει διαφορετικά μπαλώματα και προτείνει τα καλύτερα εκείνα που οι μηχανικοί μπορούν να επιλέξουν να εφαρμόσουν. Το SapFix κυκλοφόρησε ήδη στην τεράστια βάση δεδομένων του Facebook και η εταιρεία σχεδιάζει να το μοιραστεί με την κοινότητα των προγραμματιστών

. "Από τις γνώσεις μας, αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που δημιουργείται μια μηχανή που δημιουργήθηκε – με αυτοματοποιημένη δοκιμή και επιδιόρθωση από άκρο σε άκρο – έχει αναπτυχθεί σε μια βάση κώδικα της κλίμακας του Facebook "γράφει η ομάδα εργαλείων προγραμματιστών του Facebook. "Είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τα υβρίδια AI και προσφέρει περαιτέρω στοιχεία ότι η μηχανική λογισμικού με βάση την αναζήτηση μπορεί να μειώσει τις τριβές στην ανάπτυξη λογισμικού."

Αυτά τα είδη εργαλείων θα μπορούσαν να επιτρέψουν στις μικρότερες ομάδες να κατασκευάσουν πιο ισχυρά προϊόντα ή να αφήσουν μεγάλες εταιρίες να εξοικονομήσουν

Glow AI Hardware Partners

Εν τω μεταξύ, το Facebook πιέζει προς τα εμπρός τη στρατηγική του να αναπροσανατολίσει το οικοσύστημα υλικού υπολογιστών γύρω από το δικό του λογισμικό εκμάθησης μηχανών. Σήμερα ανακοίνωσε ότι ο μετασχηματιστής Glow Glow για επιτάχυνση υλικού εκμάθησης μηχανών έχει υπογράψει τους κορυφαίους κατασκευαστές πυριτίου όπως Cadence, Esperanto, Intel, Marvell και Qualcomm για να υποστηρίξει το Glow. Το σχέδιο αντικατοπτρίζει το πρόγραμμα Open Compute του Facebook για σχέδια διακομιστών ανοιχτής προμήθειας και Telecom Infra Project για τεχνολογία συνδεσιμότητας

Οι επιταχυντές υλικού είναι εξειδικευμένοι για την επίλυση του έργου της εκμάθησης μηχανικής μάθησης. Συγκεκριμένα, περιέχουν ένα μεγάλο αριθμό μονάδων εκτέλεσης, τράπεζες μνήμης on-chip και κυκλώματα ειδικά για εφαρμογές που καθιστούν την εκτέλεση των εργασιών ML πολύ αποτελεσματική ", γράφει η ομάδα του Facebook. "Για να εκτελέσετε προγράμματα μηχανικής μάθησης σε εξειδικευμένο υλικό, οι μεταγλωττιστές χρησιμοποιούνται για να ενορχηστρώσουν τα διαφορετικά μέρη και να τα κάνουν να συνεργάζονται. . . Οι συνεργάτες υλικού που χρησιμοποιούν το Glow μπορούν να μειώσουν το χρόνο που απαιτείται για να φέρουν το προϊόν τους στην αγορά. "

Ουσιαστικά, το Facebook χρειάζεται βοήθεια στο τμήμα πυριτίου. Αντί να απομονώσει τον εαυτό του και να κατασκευάσει τις δικές του μάρκες, όπως το Google και το είναι η εξωτερική ανάθεση της ανάπτυξης υλικού στους εμπειρογνώμονες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αποφύγει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από αυτήν την υποδομή, αλλά επιτρέπει επίσης να εξοικονομήσει χρήματα και να επικεντρωθεί στις βασικές δυνάμεις της.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.