Και ο νικητής του Battlefield Startup στη Διαταραχή SF 2018 είναι ... Πιστεύεται


Στην αρχή, υπήρχαν 21 νεοσύστατες επιχειρήσεις. Μετά από τρεις ημέρες απίστευτα έντονου ανταγωνισμού, έχουμε τώρα έναν νικητή.

Οι αρχάριοι που συμμετείχαν στο Startup Battlefield έχουν επιλεγεί με το χέρι για να συμμετάσχουν στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό μας διαγωνισμό εκκίνησης. Όλα παρουσιάστηκαν μπροστά σε πολλές ομάδες VC και τεχνολογικούς ηγέτες που χρησιμεύουν ως δικαστές για να κερδίσουν $ 100.000 και το πολυπόθητο Cup Disrupt

Μετά από ώρες συζητήσεων, οι εκδότες TechCrunch (19659002) Αυτά τα νεοσύστατα έφτασαν στο φινάλε για να κάνουν demo μπροστά από την τελική ομάδα κριτών μας, η οποία περιελάμβανε: Cyan (Sequoia Capital), (19459005] ] Aileen Lee (Cowboy Ventures) και Ο Matthew Panzarino (TechCrunch).

Και τώρα συναντήστε τον νικητή του TechCrunch Disrupt SF 2018.

Winner: Forethought έχει ένα σύγχρονο όραμα για επιχειρηματική αναζήτηση που χρησιμοποιεί το AI σε s προωθήστε το περιεχόμενο που έχει μεγαλύτερη σημασία στο πλαίσιο της εργασίας. Η πρώτη περίπτωσή της αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά έχει μια ευρύτερη φιλοδοξία να εργαστεί σε όλη την επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα για το Forethought στο ξεχωριστή θέση μας . : Χωρίς περιορισμούς

Χωρίς περιορισμούς καθιστά τους δονητές μόδας προς τα εμπρός και η τελευταία τους είναι η Palma. Η νέα συσκευή μεταμφιέζεται ως δαχτυλίδι, προσφέρει πολλαπλές ταχύτητες και είναι εντελώς αδιάβροχη. Και η ομάδα σχεδιάζει να προσθέσει χαρακτηριστικά επιταχυνσιόμετρο

Διαβάστε περισσότερα για Χωρίς περιορισμούς στο η δική μας ξεχωριστή δημοσίευση

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.