Γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού εκκίνησης του κινητήρα Unity χάνει τον CFO του


Η Unity Technologies, η πολύτιμη εκκίνηση πίσω από ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία ανάπτυξης παιχνιδιών, έχασε τον CFO Mike Foley την περασμένη εβδομάδα, Business Insider (paywalled). δήλωσε ο Foley στην TechCrunch, δήλωσε ο κ. Foley, "Ανυπομονούμε να δούμε τη συνεχή επιτυχία της Unity κάτω από την ισχυρή ηγετική της ομάδα."

Η Unity αύξησε βόρεια των 600 εκατομμυρίων δολαρίων σε αξία άνω των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος John Riccitiello νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Σε μια συνέντευξη στο διάσκεψό μας Disrupt SF 2018, ο Riccitiello είπε στην TechCrunch ότι η πλατφόρμα παιχνιδιών της εταιρίας διαθέτει τώρα περίπου το ήμισυ όλων των νέων παιχνιδιών.

Τον Απρίλιο, ο Riccitiello είπε στη δημοσίευση Cheddar η "γενική πορεία" προς μια δημόσια εγγραφή. "Δεν βγαίνουμε εκτός ημερομηνίας, αλλά πιστεύω ότι η εταιρεία είναι αρκετά ισχυρή οικονομικά για να δημοσιοποιηθεί τώρα."

Η εταιρεία δεν είναι ο μόνος τρίτος εργαλείο μηχανών παιχνιδιών που διατίθεται για προγραμματιστές, αλλά η Unity έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα για τους ανεξάρτητους προγραμματιστές που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο εύρος των ενσωματώσεων για διάφορες πλατφόρμες παιχνιδιών και την ευκολία ανάπτυξης σε αυτές. Η εταιρεία κινητήρων παιχνιδιών ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια και αποξέστηκε από τα απομεινάρια ενός αποτυχημένου τίτλου βιντεοπαιχνιδιών, αλλά έχει αρχίσει να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως λόγω της αύξησης του δείκτη επενδυτών γύρω από το AR / VR και της δυνατότητας για μηχανή rendering σε πραγματικό χρόνο (19659002) Ενημέρωση: Μια προηγούμενη έκδοση αυτού του άρθρου έσφαλε δήλωσε ότι ο Foley εγκατέλειψε τη θέση του τον Ιούνιο, αντί για την περασμένη εβδομάδα

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.