Αυτός είναι ο GoPro Hero 7

Αυτός είναι ο GoPro Hero 7


Η τελευταία φωτογραφική μηχανή δράσης της GoPro δεν αναμένεται να αποκαλυφθεί παρά αργότερα αυτό το μήνα, αλλά μόλις τραβήξαμε μια αρκετά καλή ματιά στο θέμα. Ο ήρωας 7 έκανε μια πρώιμη εμφάνιση ως τμήμα μιας οθόνης στο κατάστημα που δημοσιεύτηκε από έναν χρήστη του Imgur (αν και ο σύνδεσμος φαίνεται να μην είναι πλέον ενεργός) και εντοπίστηκε από το The Verge .

Δεν υπάρχει τίποτα να συνεχιστεί, εκτός από μερικές εικόνες που εμφανίζονται στην κορυφή μιας οθόνης παλαιότερων μοντέλων Hero. Οι λήψεις διαθέτουν τρία διαφορετικά χρώματα – μαύρο, λευκό και ασημί – και σημειώνουν ότι οι συσκευές είναι αδιάβροχες έως και 10 μέτρα. Αυτό είναι το ίδιο με το τον Ήρωα 6 .

Υπάρχουν επίσης δύο ξεχωριστά SKU – ένα με μια απλή οθόνη που βλέπει προς τα εμπρός (το μαύρο μοντέλο) και το άλλο χωρίς. Πιθανότατα θα υπάρχει και ένα χάσμα τιμών μεταξύ των δύο. Αυτό είναι κάτι που η εταιρεία έχει κάνει στο παρελθόν με τη γραμμή. Πραγματικά, εδώ δεν υπάρχουν πολλά πράγματα με τις αποκαλύψεις.

Παρουσιάστηκε περίπου αυτή τη φορά το περασμένο έτος, ο Ήρωας 6 ήταν ικανός να πυροβολεί 4K βίντεο σε 60 FPS και να καυχηθεί με έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή GP1. Η κάμερα δράσης είναι από καιρό το ψωμί και το βούτυρο του GoPro και, στην πραγματικότητα, έχει γίνει συνώνυμο με το εμπορικό σήμα. Φυσικά, πολλές άλλες εταιρείες έχουν δοκιμάσει τα χέρια τους σε ανταγωνιστικές (και συχνά φθηνότερες) συσκευές, προκαλώντας την διαφοροποίηση των προσφορών της εταιρείας.

Στην περίπτωση του Κάρμα, ωστόσο, το να σχεδιάσει προκαλώντας την εταιρεία να μειώσει το προσωπικό της και να διπλασιάσει τις προσπάθειές της στις κύριες δραστηριότητές της.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.