Ο επικεφαλής της πολυμορφίας της Uber έρχεται στο TechCrunch Break 2018

Ο επικεφαλής της πολυμορφίας της Uber έρχεται στο TechCrunch Break 2018


Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαφορετικότητας και Ενσωμάτωσης Bo Young Lee θα συμμετάσχει μαζί μας για να μιλήσουμε για τις προσπάθειες της εταιρίας που μοιράζεται την οδήγηση να αποτοξινώσει την εταιρική της κουλτούρα και να προωθήσει ένα περιεκτικότερο περιβάλλον για τους εργαζόμενους .

Ο Lee είχε προσληφθεί ως ο πρώτος επικεφαλής της εταιρίας για την πολυμορφία και την ένταξη τον περασμένο Ιανουάριο, αφού εγκατέλειψε την ασφαλιστική εταιρεία Marsh LLC όπου κατείχε παρόμοιο ρόλο

. , έχουν κάνει κάποιες δημόσιες προσπάθειες να επιδείξουν ότι η εταιρεία έκανε ενεργές προσπάθειες για την προώθηση της εσωτερικής αλλαγής και φαίνεται ότι τουλάχιστον έχουν ένα πιο ειρηνικό 2018 από το 2017 – όσον αφορά τα νέα που περιβάλλουν την κουλτούρα της εταιρείας. Παρόλα αυτά, ακόμα και μετά τη μίσθωση του Lee, εξακολουθεί να υπάρχει πληθώρα κινήσεων γύρω από την ποικιλομορφία της εταιρίας.

Τον Απρίλιο, η εταιρεία κυκλοφόρησε την Ο διευθύνων σύμβουλος της Uber Dara Khosrowshahi παρουσίασε κάποιες ελαφρές βελτιώσεις με το ποσοστό των γυναικών εργαζομένων (38%) στην εταιρεία, ενώ υπήρξε ελαφρά πτώση της μαύρης αναπαράστασης και εμφάνιση στη λατινική αντιπροσώπευση

Τον Ιούνιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Bozoma Ο Άγιος Ιωάννης έφυγε από την εταιρεία, σημειώνοντας σε συνέντευξή του στο TechCrunch ότι ο Uber είχε κάνει κάποιες βελτιώσεις αλλά είχε ακόμα δουλειά. "Δεν λέω ότι η εταιρική κουλτούρα έχει αποκατασταθεί 100 τοις εκατό", είπε ο John. "Ή είναι όπου πρέπει να είναι σήμερα. Δεν είναι. "

Τον Ιούλιο, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Liane Hornsey, τον οποίο ο Lee ανέφερε, παραιτήθηκε από την εταιρεία μετά από μια έρευνα φυλετικών διακρίσεων που στοχεύει τον τρόπο με τον οποίο

Υπάρχει προφανώς πολλά για να μιλήσουμε για τις δικές της προσπάθειες διαφορετικότητας της εταιρείας, προσβλέπουμε επίσης στην επιλογή του εγκεφάλου του Lee για ευρύτερες τάσεις γύρω από την ένταξη στην τεχνολογική βιομηχανία και όπου βρίσκεται η επιφυλακτική αισιοδοξία της [19659003] Η διαταραχή της SF θα πραγματοποιηθεί στο Moscone Centre West του Σαν Φρανσίσκο από τις 5 έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Η πλήρης ατζέντα είναι εδώ και μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια εδώ .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.