Το DFINITY αυξάνει τα $ 102M από το a16z και το Polychain για έναν αποκεντρωμένο «Υπολογιστή Διαδικτύου» που ανταγωνίζεται το AWS

Το DFINITY αυξάνει τα $ 102M από το a16z και το Polychain για έναν αποκεντρωμένο «Υπολογιστή Διαδικτύου» που ανταγωνίζεται το AWS


Λόγω της εμφάνισης της τεχνολογίας blockchain, υπήρξε ένα επίμονο πρόβλημα στην ανάπτυξή της: πώς να το κατατάξουμε σε δισεκατομμύρια χρήστες. Το Bitcoin δεν ήταν ποτέ πραγματικά σχεδιασμένο για αυτό, και σήμερα άλλες πλατφόρμες όπως το Ethereum αγωνίζονται επίσης. Εάν θα μπορούσατε να σπάσετε αυτό το πρόβλημα, το σκέφτεστε, θα καταλήγατε με την πιο καυτή ιδιοκτησία στο blockchain αυτή τη στιγμή.

Αυτό, μια πολύ υγιή δόση φιλοδοξίας και ένας πάγκος ισχυρών ταλέντων επιστήμης των υπολογιστών είναι μερικά από τα μεγάλα (19459004), ένα ξεκίνημα με έδρα το Zug της Ελβετίας και το Palo Alto που είναι και ίδρυμα και έχει έναν πολύ υψηλό στόχο να κατασκευάσει αυτό που αποκαλεί " Internet Computer ": ένα αποκλειστικό, αποκεντρωμένο και μη-αποκλειστικό δίκτυο για την εκτέλεση της επόμενης γενιάς mega εφαρμογών. Η DFINITY στοχεύει στην εκκίνηση μιας αρχικής έκδοσης του δημόσιου δικτύου της – το οποίο έχει επίσης αποκαλύψει το "Cloud 3.0" – προς το τέλος του έτους.

Σήμερα, η DFINITY ανακοινώνει ότι έχει συγκεντρώσει 102 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση, με επικεφαλής τον Andreessen Horowitz (μέσω κρυπτογράφησης κρυπτογράφησης a16z crypto) και Polychain Capital. Και οι δύο ήταν προηγούμενοι επενδυτές σε ένα γύρο 61 εκατομμυρίων δολαρίων που ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος το DFINITY – το οποίο ήταν ένα blockbuster για blockchain, με το τουλάχιστον 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια να επενδύονται στην τεχνολογία κατά το πρώτο εξάμηνο Μόνο το 2018. Η DFINITY έχει αυξήσει τώρα μόλις τα 195 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα από την ίδρυσή της το 2015.

Οι άλλοι επενδυτές σε αυτόν τον τελευταίο γύρο περιλαμβάνουν τον SV Angel, Village Global, Multicoin Capital,

Η προσέγγιση του DFINITY στο πρόβλημα της κλιμάκωσης είναι η επίλυση του διλήμματος μεταξύ της πλήρους αποκέντρωσης (όπου κάθε ανθρακωρύχος εκτελεί κάθε εντολή κάθε υπολογισμού) και μεταβιβάζει τους μηχανικούς σε κόμβους ή σούπερ κόμβους (επομένως, περισσότερη συγκέντρωση). Η DFINITY λέει ότι έχει δοκιμάσει το δίκτυό της στο σημείο όπου μπορεί να ολοκληρώσει τον υπολογισμό του λογισμικού σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, το οποίο είναι εξαιρετικά γρήγορο. Το 1964, η DFINITY διενήργησε αερόστατο τον Μάιο, αξίας 35 εκατομμυρίων Ελβετικών φράγκων, στα μέλη της κοινότητας της DFINITY για να τους βοηθήσει να γίνουν πρώιμοι χρήστες. Τώρα, η DFINITY ακολούθησε τη νεότερη προσέγγιση της αύξησης μιας ιδιωτικής πώλησης για το διακριτικό της, χωρίς δημόσια πώληση

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μια δοκιμαστική επίδειξη του δικτύου εδώ:

Ενώ πολλά blockchain projects (όπως εξηγεί και ο DFINITY), αυτό που κάνει αυτό το ξεκίνημα είναι ότι η ευρύτερη του εστίαση είναι στην οικοδόμηση μιας πλατφόρμας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών.

Ο Υπολογιστής Διαδικτύου, όπως περιγράφεται από τον ιδρυτή και επικεφαλής επιστήμονα Dominic Williams, "είναι μια δημόσια υποδομή που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει την επόμενη γενιά λογισμικού και υπηρεσιών στον κόσμο." Η πίστη είναι ότι, κάνοντάς την ανοικτή και μη- είναι σημαντικά πιο ασφαλές και λιγότερο δαπανηρό να διατηρηθεί. Η DFINITY υποστηρίζει ότι η έρευνα και η ανάπτυξη σε μια τέτοια αρχιτεκτονική είναι κατά 90% χαμηλότερη.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε το Internet Computer της DFINITY και το όραμά τους να φιλοξενήσουν την επόμενη γενιά λογισμικού και υπηρεσιών στον κόσμο", δήλωσε ο Chris Dixon , Συνεργάτης σε crypto a16z. "Ο υπολογιστής Internet είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ένα κρίσιμο κομμάτι της μελλοντικής τεχνολογικής στοίβας. "

Εκτός από τον Ουίλιαμς, αυτή η ομάδα είναι πραγματικά εντυπωσιακή

Περιλαμβάνει τον Timo Hanke ως επικεφαλής της μηχανικής, ο οποίος είναι πρώην μαθηματικά και κρυπτογραφία καθηγητής που δημιούργησε το AsicBoost για να αυξήσει την αποδοτικότητα της εξόρυξης Bitcoin. Ο Mahnush Movahedi, ο οποίος εντάχθηκε ως ανώτερος ερευνητής από το Yale, όπου εργάστηκε σε " κλιμακωτές και ανθεκτικές σε σφάλματα κατανεμημένους αλγόριθμους για συναίνεση και ασφαλή πολυκομματισμένο υπολογισμό, μυστικό διαμοιρασμό και διαδραστική επικοινωνία σε θορυβώδη κανάλια". πρώην Googler Ben Lynn, ο οποίος είναι ο "L" από την κρυπτογραφία BLS, που χρησιμοποιείται στο Threshold Relay για να "παράγει τυχαία και να επιτύχει ασφάλεια, ταχύτητα και κλίμακα στα δημόσια δίκτυα". και Adreas Rossberg, ένας άλλος πρώην Google που σχεδίασε την εικονική μηχανή WebAssembly, η οποία χρησιμοποιείται επίσης στο DFINITY.

Ενώ τα δίκτυα του Διαδικτύου και οι μεγαλύτεροι online παίκτες σήμερα είναι ιδιοκτησιακές μονάδες με δική τους εμπορική και στρατηγική ατζέντα, πίσω από το DFINITY είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τρέξει "αυτόνομο λογισμικό" που θα λειτουργεί με πιο ανεξάρτητο τρόπο. Αυτά θα υπάρχουν ως τρέχον λογισμικό ανοιχτού κώδικα που ενημερώνεται με ενσωματωμένη διακυβέρνηση που μπορεί να προσφέρει σκληρές εγγυήσεις στους χρήστες με τη μορφή " " (υπολογιστικές και άλλες συναλλαγές που μπορούν να γίνουν χωρίς τρίτους). Αυτά μπορούν να καλύψουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα ή να παράσχουν εγγυήσεις σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημιουργήσουν λειτουργίες χωρίς να ανασταλούν οι επισφαλείς ανησυχίες για την πρόσβαση στην πλατφόρμα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την τεχνολογία στο Λευκό χαρτί

Η DFINITY δεν αποκάλυψε την αποτίμησή της με αυτόν τον γύρο

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.