Τα μάρκες ασφαλείας θα έρθουν σύντομα σε μια ανταλλαγή κοντά σας

Τα μάρκες ασφαλείας θα έρθουν σύντομα σε μια ανταλλαγή κοντά σας


Ενώ οι κρυπτοσυχνότητες έχουν δημιουργήσει το μερίδιο του λέοντος της επένδυσης και της προσοχής μέχρι σήμερα, είμαι πιο ενθουσιασμένος για το δυναμικό

Τα μάρκες ασφαλείας ορίζονται ως "οποιαδήποτε αναπαράσταση αξίας που βασίζεται σε blockchain και υπόκειται σε ρύθμιση βάσει νόμων ασφαλείας". Με άλλα λόγια, αντιπροσωπεύουν ιδιοκτησία σε ένα πραγματικό περιουσιακό στοιχείο, είτε πρόκειται για μετοχές, χρέη ή ακόμα και για ακίνητα. (19659008) Με 256 τρισεκατομμύρια περιουσιακά στοιχεία σε πραγματικό κόσμο παγκοσμίως, η δυνατότητα κρυπτογραφίας είναι πραγματικά τεράστια, ειδικά όσον αφορά τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων όπως η ακίνητη περιουσία και η τέχνη που έχουν ιστορικά υποφέρει από περιορισμένο εμπόριο και ρευστότητα. Όπως έχω γράψει προηγουμένως, φανταστείτε αν η ακίνητη περιουσία ήταν tokenized σε μάρκες ασφαλείας που θα μπορούσατε να ανταλλάξετε με ασφάλεια και ευκολία όπως κάνετε αποθέματα.

Υπάρχει μεγάλη πρόοδος γύρω από τα τιμολογιακά χρεόγραφα, τόσο πολύ ώστε με βάση την τρέχουσα τροχιά τους, πιστεύω ότι τα μάρκες ασφαλείας πρόκειται να γίνουν ένα κοινό κομμάτι της ομιλίας της Wall Street στο εγγύς μέλλον. Οι επενδυτές δεν θα είναι απλώς σε θέση να αγοράζουν και να πωλούν μάρκες σε mainstream χρηματιστήρια, ωστόσο. "

Το αρχικό πιστόλι έχει απολυθεί

Ο αγώνας πρόκειται να φέρει μάρκες ασφαλείας στις μάζες

Επειδή Bitcoin και οι άλλες κρυπτοσυχνότητες δεν ταξινομούνται ως τίτλοι είναι πολύ ευκολότερο να διευκολυνθεί η διαπραγμάτευση σε μεγάλη κλίμακα. Τα μάρκες ασφάλειας είναι πιο πολύπλοκα, απαιτούν όχι μόνο δυνατότητες γύρω από το εμπόριο, αλλά και έκδοση και, κριτικά, συμμόρφωση. (Βλέπε περισσότερες από τις σκέψεις μου σχετικά με τη συμμόρφωση εδώ.) Είναι μια μεγάλη επιχείρηση και γι 'αυτό δεν έχουμε δει το συμβολικό εμπόριο Coinbase ή Circle του εμπορικού σήματος ασφάλειας να εμφανιστεί ακόμα (ή να δει ότι οι εταιρείες αυτές επεκτείνουν τις πλατφόρμες τους αυτό – περισσότερο σε αυτό αργότερα).

Εν τω μεταξύ, οι τακτικές ανταλλαγές βλάπτουν το ίχνος και μετακινούνται στην παροχή εμπορικών συναλλαγών. Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας που είναι κάτοχος του NYSE ανακοίνωσε μια νέα επιχείρηση τη Bakkt, η οποία θα παρείχε μια ράμπα για τους θεσμικούς επενδυτές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν κρυπτοσυχνότητες. Τον περασμένο μήνα, η Εμπορική Χρηματιστηριακή Αγορά του Ελβετικού Χρηματιστηρίου – Ελβετίας – ανακοίνωσε σχέδια για τη δημιουργία ρυθμιζόμενου χρηματιστηρίου για τιτλοποιημένες κινητές αξίες . Η πλατφόρμα διαπραγμάτευσης και έκδοσης, SIX Digital Exchange, θα συμμορφώνεται με τα ίδια ρυθμιστικά πρότυπα όπως τα μη ψηφιακά χρηματιστήρια και θα εποπτεύεται από τις ελβετικές χρηματοπιστωτικές ρυθμιστικές αρχές.

Η ανακοίνωση αυτή επιβεβαιώνει μερικά πράγματα:

  1. , ακίνητη περιουσία κλπ.) θα υπόκεινται σε κυκλοφορία και θα υποστηρίζονται από πλατφόρμες διαπραγμάτευσης

  2. Οι φορείς όπως το SIX έχουν ένα ξεκίνημα λόγω του μεγέθους τους, της κανονιστικής αδειοδότησης και της ενσωματωμένης βάσης χρηστών. Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν αυτό το πλεονέκτημα για να υπερασπιστούν τη θέση τους στην εξουσία.

  3. Οι περισσότεροι επενδυτές δεν θα ξέρουν ποτέ ότι χρησιμοποιούν διανεμημένη τεχνολογία λογιστικών βιβλίων, πόσο μάλλον να διαπραγματεύονται τα tokenized περιουσιακά στοιχεία. Απλώς θα αγοράσουν και θα πουλήσουν περιουσιακά στοιχεία όπως πάντα.

Περιμένω από άλλα μεγάλα χρηματιστήρια να ακολουθήσουν το lead του SIX και την πλατφόρμα κρυπτογράφησης επί μακρόν. Μπορώ να φανταστώ ότι σαλιγκάρια πάνω από τα τέλη συναλλαγών τώρα, Όμηρος Simpson-στυλ.

Ζωντανό πυροβολισμό των χρηματιστηρίων που σαλπάρουν πέρα ​​από τα τέλη κρυπτογράφησης

Οι εταιρείες Crypto ανατροφοδοτούν τους κινητήρες τους

Οι μεγάλες κρυπτογραφικές εταιρείες ετοιμάζονται να εισέλθουν

Ωστόσο, τα χρηματιστήρια δεν θα έχουν το χώρο για τον εαυτό τους. Οι εταιρείες Crypto όπως το Polymath και το tZERO έχουν ήδη ξεκινήσει ειδικές πλατφόρμες για μάρκες ασφαλείας και όλες οι πινακίδες υποδεικνύουν ανακοινώσεις από Circle and Coinbase

Το Coinbase είναι πολύ πιο κοντά στην προσφορά προϊόντων συμβολικού σήματος μετά την απόκτηση ενός εγγεγραμμένου μεσίτη FINRA τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα να καθυστερεί προς την κατεύθυνση της κανονιστικής συμμόρφωσης. Ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Asiff Hirji επιβεβαιώνουν ότι όλες οι επιβεβαιωμένες κρυπτογραφικές κινητές αξίες βρίσκονται στον οδικό χάρτη της εταιρείας, λέγοντας ότι το Coinbase "μπορεί να φανταστεί έναν κόσμο όπου μπορούμε ακόμη να συνεργαστούμε με τις ρυθμιστικές αρχές για να σκιαγραφούν υπάρχοντες τύπους τίτλων . είναι επίσης επικεντρωμένη με λέιζερ σε μάρκες ασφαλείας. Ο Jeremy Allaire εξήγησε την εξαγορά της εταιρείας κρυπτογράφησης Poloniex και την εκκίνηση της εφαρμογής Circle Invest από την άποψη του "tokenization of everything" Επιπλέον, που επιδιώκει την εγγραφή ως μεσίτης-αντιπρόσωπος με την SEC για να διευκολύνει τη συναλλαγή συμβόλων – θα μπορούσε επίσης να επιχειρήσει να πάρει την ίδια προσέγγιση αγοράς με κερκόπορτα ως Coinbase

Εάν υπάρχει ένας λόγος Circle and Coinbase token services ακόμα πιο γρήγορα, είναι ότι απλά δεν υπάρχουν πολλά μάρκες ασφαλείας ακόμα. Πολλά από αυτά οφείλονται στην έλλειψη πλατφόρμας συμμόρφωσης και έκδοσης, διατηρώντας υψηλής ποιότητας τίτλους σε παλαιότερα συστήματα με τα οποία οι εκδότες αισθάνονται πιο άνετα. Καθώς τα έργα όπως το Λιμάνι αυξάνονται περισσότερο, αυτό το χάσμα άνεσης θα αυξηθεί μικρότερο και μικρότερο, οδηγώντας τους μεγάλους παίκτες κρυπτογράφησης βαθύτερα στις υπηρεσίες συμβολικής ασφάλειας

Η παλιά φρουρά εναντίον του νέου κύματος

Αναμείνετε μια μάχη μεταξύ παραδοσιακών και κρυπτογραφικών ανταλλαγών [19659013] Αυτή η επίδειξη δύναμης μεταξύ των παραδοσιακών οικονομικών φορέων και των κρυπτοκράνων θα αξίζει να παρακολουθήσετε. Το ένα είναι κίνητρο για να διατηρήσει το status quo, ενώ το άλλο θέλει να δημιουργήσει ένα νέο, πιο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Τα ελβετικά SIX Ανταλλαγές του κόσμου απολαμβάνουν κάποια ξεχωριστά πλεονεκτήματα έναντι των ομοειδών της Coinbase – έχουν δεκαετίες παραδοσιακών οικονομικών επιχειρησιακή εμπειρία, βαθιές σχέσεις σε ολόκληρο τον κλάδο και ένα ξεκίνημα για τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές διατάξεις. Αυτά τα πλεονεκτήματα πιθανόν να σημαίνουν ότι αυτοί οι κατεστημένοι φορείς θα είναι πιθανώς οι πρώτοι που θα κάνουν αναβαθμίσεις υποδομών και υλικοτεχνικής υποστήριξης στα συστήματά τους χρησιμοποιώντας μάρκες ασφαλείας. Η πρώτη φορά που αλληλεπιδράτε με ένα διακριτικό ασφαλείας, είναι πιθανό να είναι μέσω του Nasdaq.

Αφού είπαμε ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα των κατεστημένων θα μεταφέρει μια νοοτροπία του παλιού χρηματοπιστωτικού κόσμου σε αυτές τις καινοτομίες. Coinbase, Circle, Polymath, Το Robinhood και οι άλλοι νεότεροι παίκτες είναι πιο κατάλληλοι για την αξιοποίηση των stepchange στοιχείων των μαρκών ασφαλείας – ιδιαίτερα της διαλειτουργικότητας του ενεργητικού και του σχεδιασμού της φανταστικής ασφάλειας

University of Oregon Ο Stephen McKeon ένας αρμόδιος για τις μάρκες ασφαλείας, μου είπε ότι «το δυναμικό για προγραμματιζόμενες κινητές αξίες που θα επιτρέψουν την έκφραση νέων τύπων επενδύσεων είναι το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό». να μετατραπούν: "με την αυτοματοποίηση της συμμόρφωσης, οι εκδότες μπορούν να επιτρέψουν στους επενδυτές τους να διαπραγματεύονται στο όριο της ρευστότητάς τους σε πολλαπλές ανταλλαγές. Τώρα φανταστείτε έναν κόσμο όπου οι αγοραστές και οι πωλητές σε όλο τον κόσμο μπορούν να ανταλλάσσουν 24/7/365 με σχεδόν στιγμιαίο διακανονισμό και χωρίς κίνδυνο αντισυμβαλλομένου – κάτι που είναι δυνατό μόνο μέσω μπλοκ. "

Αυτά τα ξεκινήματα υπερπαραγωγής πρόκειται να πειραματιστούν με αυτά τα νέα παραδείγματα με τρόπο που οι παλαιότερες επιχειρήσεις δεν θα σκεφτούν. Μπορείτε να δείτε αποδείξεις σχετικά με τη μελλοντική αυτή σκέψη στις προσπάθειες του Circle να δημιουργήσει ένα δίκτυο πληρωμών που επιτρέπει στους χρήστες του Venmo να αποστείλουν αξία στους χρήστες της Alipay – ακριβώς αν αγκαλιάσουν τη διαλειτουργικότητα, αν όχι με την έννοια του ενεργητικού

. του Anthony "Pomp" Pompliano λένε για το παρελθόν έτος ότι ο κόσμος των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών κινείται προς μάρκες ασφαλείας. Δεδομένου ότι η οικονομία κρυπτογράφησης ωριμάζει, πλησιάζουμε σε μια νέα εποχή πραγματικών περιουσιακών στοιχείων που τιτλοποιούνται στο blockchain με κανονιστικό τρόπο.

Η πρόκληση τόσο για τις παραδοσιακές όσο και για τις κρυπτογραφικές ανταλλαγές θα είναι η εκπαίδευση των επενδυτών για αυτό το νέο τρόπο να αγοράζουν και να πωλούν επενδύσεις, ενώ τροφοδοτούν αυτές τις συναλλαγές μέσω μιας ομαλής, απρόσκοπτης εμπειρίας. Τελικά, οι μάρκες ασφαλείας αποτελούν τη βάση για την παροχή μεγαλύτερης επιθυμίας στους επενδυτές – τη δυνατότητα να διαπραγματεύονται μετοχές, χρέη, ακίνητα και ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στην ίδια πλατφόρμα

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.