Σύμφωνα με πληροφορίες, η Berkshire Hathaway συμφωνεί να αγοράσει μερίδιο στο One97, ιδιοκτήτης της Paytm


Η Berkshire Hathaway συμφώνησε να αγοράσει μερίδιο στο One97, τον ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης υπηρεσίας ψηφιακών πληρωμών στην Ινδία Paytm . Αυτό θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που η επιχείρηση επενδύσεων έχει επενδύσει σε μια ινδική εκκίνηση. Σύμφωνα με τον ινδικό οικονομικό ιστότοπο Mint, ο οποίος έσπασε για πρώτη φορά το η Berkshire Hathaway, η εταιρεία επενδύσεων με επικεφαλής τον Warren Buffett, πρόκειται να αγοράσει μετοχές αξίας περίπου 300 εκατομμυρίων δολαρίων έως 350 εκατομμυρίων δολαρίων, με αποτίμηση περίπου 10 δολαρίων

Μια άλλη έκθεση στο Bloomberg αναφέρει ότι η Berkshire Hathaway θα αποκτήσει μερίδιο 3% έως 4% στο One97.

Οι επενδυτές της Paytm περιλαμβάνουν ήδη τη SoftBank, η οποία γύρο στο Paytm νωρίτερα φέτος και Alibaba. Ήδη το μεγαλύτερο ψηφιακό πορτοφόλι και υπηρεσία πληρωμών της Ινδίας με 230 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, η Paytm επικεντρώθηκε προσφάτως στο προσθέτοντας μια σειρά από νέες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας που θα μπορούσαν ενδεχομένως να μετατραπούν σε ανταγωνιστή του WhatsApp, συμπεριλαμβανομένου ενός messenger και παιχνιδιών [19659004] Ένας εκπρόσωπος του One97 αρνήθηκε να σχολιάσει. Η TechCrunch έχει επίσης έρθει σε επαφή με το Berkshire Hathaway.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.