Σύμφωνα με πληροφορίες, η Berkshire Hathaway συμφωνεί να αγοράσει μερίδιο στο One97, ιδιοκτήτης της Paytm

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Berkshire Hathaway συμφωνεί να αγοράσει μερίδιο στο One97, ιδιοκτήτης της Paytm


Η Berkshire Hathaway συμφώνησε να αγοράσει μερίδιο στο One97, τον ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης υπηρεσίας ψηφιακών πληρωμών στην Ινδία Paytm . Αυτό θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που η επιχείρηση επενδύσεων έχει επενδύσει σε μια ινδική εκκίνηση. Σύμφωνα με τον ινδικό οικονομικό ιστότοπο Mint, ο οποίος έσπασε για πρώτη φορά το η Berkshire Hathaway, η εταιρεία επενδύσεων με επικεφαλής τον Warren Buffett, πρόκειται να αγοράσει μετοχές αξίας περίπου 300 εκατομμυρίων δολαρίων έως 350 εκατομμυρίων δολαρίων, με αποτίμηση περίπου 10 δολαρίων

Μια άλλη έκθεση στο Bloomberg αναφέρει ότι η Berkshire Hathaway θα αποκτήσει μερίδιο 3% έως 4% στο One97.

Οι επενδυτές της Paytm περιλαμβάνουν ήδη τη SoftBank, η οποία γύρο στο Paytm νωρίτερα φέτος και Alibaba. Ήδη το μεγαλύτερο ψηφιακό πορτοφόλι και υπηρεσία πληρωμών της Ινδίας με 230 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, η Paytm επικεντρώθηκε προσφάτως στο προσθέτοντας μια σειρά από νέες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας που θα μπορούσαν ενδεχομένως να μετατραπούν σε ανταγωνιστή του WhatsApp, συμπεριλαμβανομένου ενός messenger και παιχνιδιών [19659004] Ένας εκπρόσωπος του One97 αρνήθηκε να σχολιάσει. Η TechCrunch έχει επίσης έρθει σε επαφή με το Berkshire Hathaway.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.