Το «Σούπερ Αγγούρι» της ομάδας του Σιόβα… θα τρομάζει τους αντιπάλους


Στα πρόσφατα μέτρα που έλαβε -μεταξύ άλλων- η Πριμέρα Ντιβιζιόν και δημιούργησαν αίσθηση στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό, είναι και αυτό για τον περιορισμό ύψους των μασκότ στα γήπεδα της Λα Λίγκα. Όπως φαίνεται, η Λεγανές θεωρεί πως τα 2,13 μέτρα είναι στα… επιτρεπτά πλαίσια, με τη νέα της μασκότ να έχει το συγκεκριμένο ύψος.

Η μασκότ αυτή θα είναι ένα τεράστιο αγγούρι, που θα ονομάζεται «Super Pepino», δηλαδή «Σούπερ Αγγούρι». Η επιλογή του συγκεκριμένου λαχανικού δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς το προσωνύμιο της ομάδας του Δημήτρη Σιόβα είναι «Los Peperinos» («Τα Αγγούρια» δηλαδή), λόγω της παράδοσης που έχει η πόλη στα αγροτικά της προϊόντα, που είναι ξακουστά στην Ισπανία.

Η μασκότ δεν θα εμφανίζεται πολλές φορές κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, βάσει των νέων κανονισμών στην Πριμέρα, αλλά σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέαμα να βλέπεις ένα κινούμενο αγγούρι, με ύψος πάνω από δύο μέτρα, όσο χαριτωμένη και να είναι η μορφή του…Πηγή άρθρων

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.