Η παλέτα 2 επιτρέπει σε οποιοδήποτε χρώμα εξόδου εκτυπωτή 3D

Η παλέτα 2 επιτρέπει σε οποιοδήποτε χρώμα εξόδου εκτυπωτή 3D


Η Μωσαϊκή Βιομηχανία Παλέτα 2 – μια αναβάθμιση της αρχικής παλέτας – είναι ένα αυτόνομο σύστημα για πλήρη έγχρωμη εκτύπωση 3D. Λειτουργεί με το κόψιμο και τη σύζευξη πολλαπλών χρωμάτων νημάτων και στη συνέχεια με την τροφοδοσία τους καθώς το αντικείμενο εκτυπώνεται. Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα μοναδικό και εσωτερικό κόπτη που ονομάζεται Splice Core που μετράει και κόβει [19645002] νήμα καθώς εκτυπώνει, διασφαλίζοντας ότι το εισερχόμενο νήμα μπορεί να αλλάξει χρώματα γρήγορα και εύκολα

Ο εκτυπωτής μπορεί να βγάζει τεμάχια σε τέσσερα χρώματα Μπορεί να εκτυπώσει οποιαδήποτε ποσότητα οποιουδήποτε χρώματος. Εκπέμπει υπερβολικό χρώμα σε ένα μικρό αντικείμενο που ονομάζεται πύργος, επιτρέποντάς του να εκτυπώνει τόσο πολύ όσο και ελάχιστο χρώμα ανάλογα με τις ανάγκες. Έχει επίσης αυτόματη ανίχνευση ροής που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε μεγαλύτερα αντικείμενα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Λειτουργεί με έναν αριθμό τρέχοντων εκτυπωτών 3D και οι εκτυπωτές δεν χρειάζονται πραγματικές ενημερώσεις για να χρησιμοποιήσουν την παλέτα ή τον ισχυρότερο αδελφό της, το Pro. Ένα νέο κομμάτι του λογισμικού που ονομάζεται Canvas επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάσουν τις έγχρωμες εκτυπώσεις τους και να στείλουν τις οδηγίες τόσο στην παλέτα όσο και στον εκτυπωτή για εκτύπωση

Η Παλέτα 2 κοστίζει $ 449 ενώ το Pro κοστίζει $ 699. Το Pro σας επιτρέπει να εκτυπώνετε ταχύτερα από την Παλέτα 2.

Είναι μια πολύ έξυπνη hack – αντί να κάνετε τον εκτυπωτή να κάνει όλη τη δουλειά που κάνετε το νήμα να κάνει την εργασία. Επειδή πρόκειται για ένα αυτόνομο σύστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Παλέτα σχεδόν με οποιονδήποτε εκτυπωτή, αν και η ομάδα εργάζεται για την εγγενή υποστήριξη πολλών δημοφιλών εκτυπωτών. Είναι σε θέση να εκτυπώσετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων τυπωμένων τρισδιάστατων τηλεφωνικών μοντέλων, ελαστικών ταινιών ρολογιών χρησιμοποιώντας εκτάσιμα υλικά, ακόμα και εκπαιδευτικά αντικείμενα. Πιο εντυπωσιακό; Ήταν σε θέση να εκτυπώσουν μια σάρωση ενός εγκεφάλου με απόδειξη ενός όγκου ορατού με κίτρινο χρώμα. Αν και δεν είναι εντελώς έγχρωμο – ακόμα – η Παλέτα είναι μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να εκτυπώσουν χρώμα με προϋπολογισμό.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.