Το DoorDash αυξάνει άλλα $ 250 εκατομμύρια, σχεδόν τριπλασιάζει την αποτίμηση σε $ 4B

Το DoorDash αυξάνει άλλα $ 250 εκατομμύρια, σχεδόν τριπλασιάζει την αποτίμηση σε $ 4B


Το DoorDash ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι έχει συγκεντρώσει 250 εκατομμύρια δολάρια, μόλις πέντε μήνες από τότε που η εταιρεία ανακοίνωσε ένα γύρο $ 535 εκατομμυρίων . ; Ο διευθύνων σύμβουλος Tony Xu δήλωσε στον Αξιό ότι δεν αναζητούσε ενεργά πρόσθετες επενδύσεις, αλλά ήταν ανοικτή στο ενδιαφέρον των επενδυτών, επειδή θα μπορούσε να βοηθήσει την εταιρεία να επεκταθεί πιο γρήγορα. (Ίσως θα έχει περισσότερα να πει για αυτά τα σχέδια στο Disrupt SF τον επόμενο μήνα.)

Η νέα χρηματοδότηση διεξήχθη από την Coatue Management και την DST Global. Ακούγεται ότι οι όροι ήταν αρκετά ελκυστικοί επίσης, με την αποτίμηση να αυξάνεται από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στο ένα blog post η εταιρεία είπε ότι είχε ένα καλό 2018, με τις παραδόσεις αυξάνεται 250 τοις εκατό το χρόνο -το έτος, οι αλυσίδες εστιατορίων όπως η Chipotle και η IHOP και η εκτόξευση της προηγούμενης εβδομάδας της της συνδρομητικής υπηρεσίας DashPass όπου μπορείτε να πληρώσετε 9,99 δολάρια το μήνα για να έχετε απεριόριστες δωρεάν παραδόσεις

θα παραμείνουμε αληθινοί στις αξίες μας και στην αποστολή μας να συνδέουμε τους ανθρώπους με τη δυνατότητα – και, εμπιστευτείτε μας, ξεκινάμε απλά ", έγραψε το DoorDash

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.