Το Wonderschool αυξάνει τα 20 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξεκινήσουν στο σπίτι προσχολικά

Το Wonderschool αυξάνει τα 20 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξεκινήσουν στο σπίτι προσχολικά


Οι εκπαιδευτικοί ήδη δεν πληρώνονται αρκετά, και εκείνοι που εργάζονται σε προσχολικά ή ημερήσια φροντίδα συχνά κάνουν το 48% λιγότερο. Εν τω μεταξύ, οι γονείς αγωνίζονται να βρουν σπουδαία προγράμματα πρόωρης εκπαίδευσης όπου τα παιδιά λαμβάνουν αρκετή προσοχή και υπάρχει χώρος, αλλά δεν χρειάζονται ειδικές συνδέσεις ή να περάσουν εξαντλητικές συνεντεύξεις για να μπουν μέσα.

Οποτεδήποτε υπάρχει μια άθλια εμπειρία οι άνθρωποι έχουν συναισθηματική συνδεθείτε και ξοδεύετε πολλά χρήματα, υπάρχει μια ευκαιρία για εκκίνηση. Πληκτρολογήστε ' Wonderschool ', μια εταιρεία που επιτρέπει σε εκπαιδευμένους εκπαιδευτικούς και φροντιστές να προωθούν στο σπίτι προσχολικά ή ημερήσια φροντίδα. Το Wonderschool βοηθά τους υποψηφίους να λάβουν πιστοποίηση, να δημιουργήσουν τα προγράμματά τους, να ξεκινήσουν τις ιστοσελίδες τους, να αυξήσουν την εγγραφή τους και να λάβουν πληρωμές σε αντάλλαγμα για περικοπή διδασκαλίας 10%. Η έναρξη λειτουργίας βοηθά τώρα να διευθύνει 140 σχολεία στον κόλπο SF, LA και NYC, όπου οι γονείς είναι ευτυχείς να πληρώσουν για να δώσουν στα παιδιά τους ένα πλεονέκτημα.

Αυτή η ευκαιρία να καλυφθεί ένα προσοδοφόρο χάσμα στην αγορά εκπαίδευσης νέο 20 εκατομμύρια δολάρια Σειρά Α για το Wonderschool με επικεφαλής τον Andreessen Horowitz. Ο γύρος φέρνει την εκκίνηση σε 24,1 εκατομμύρια δολάρια σε συνολική χρηματοδότηση μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη. Με το μετρητά και τον συνεργάτη της Andreessen Jeff Jordan να ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο, η Wonderschool θέλει να δημιουργήσει ισχυρό λογισμικό παραγωγής και διαχείρισης μολύβδου για να μετατρέψει τους δασκάλους σε καταλαβαίνω επιχειρηματίες

" Η εύρεση καλής παιδικής φροντίδας έχει γίνει μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες για οικογένειες . Έχω δει γονείς που πραγματοποιούν ζωντανό μισθό σε αστικές πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο και η Νέα Υόρκη εξακολουθούν να αγωνίζονται να βρουν και να παρέχουν ποιοτική φροντίδα για τα παιδιά ", λέει ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Chris Bennett. "Ήθελα να δώσω μια λύση για τους γονείς που είχαν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να ενδυναμώσουν τον φροντιστή – αυτό είναι το Wonderschool."

Με την αναπαραγωγή και την ένωση προγραμμάτων σε όλη τη χώρα, το Wonderschool θα μπορούσε να κλιμακωθεί ως ο τρόπος με τον οποίο το λογισμικό τρώει προσχολική ηλικία. Αλλά χωρίς σθεναρή επίβλεψη του κάθε εκπαιδευτικού, το Wonderschool κινδυνεύει επίσης από ένα ατύχημα ασφαλείας σε ένα από τα δικαιώματά του που καταστρέφει τη μάρκα για όλους τους.

Η Airbnb για τη Σχολή

Η Wonderschool ξεκίνησε όταν ο συνιδρυτής Arrel Gray δυσκολευόταν να βρει παιδική μέριμνα για την κόρη του κοντά στο σπίτι. "Η μικρή μου αδελφή πήγε σε ένα νηπιαγωγείο στο σπίτι, γι 'αυτό μου πρότεινα να τα ελέγξει", λέει ο Bennett. "Αλλά δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος με τις επιλογές – η πλειοψηφία ήταν πλήρης και μερικές δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες για την οικογένειά του. Διαπιστώσαμε επίσης ότι δεν χρησιμοποίησαν το διαδίκτυο πολύ δύσκολα για να βρουν και να επικοινωνήσουν. "

Οι δυο επιδιώκουν να περιστρέψουν την εκκίνηση του Soldsie για το κοινωνικό εμπόριο μετά από αλλαγές στο αλγόριθμο του Facebook περιορίζοντας την ανάπτυξή του. Η έρευνά τους οδήγησε στην ανακάλυψη του πόσο χαμηλότεροι ήταν οι μισθοί των παιδιών προσχολικής και ημερησίας φροντίδας. " Όταν είχαμε την ιδέα που σκεφτήκαμε,« ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το δοκιμάσουμε αυτό; » Δεν ξεκινάμε ποτέ ένα νηπιαγωγείο», λέει ο Bennett. "Έτσι νοικιάσαμε ένα σπίτι στους λόφους του Berkeley, μισθώσαμε έναν εκπληκτικό εκπαιδευτή, δημιουργήσαμε ένα σχολείο και ξεκίνησε ένα. Το σχολείο κατέληξε να είναι τεράστια επιτυχία. Κριτικές πέντε αστέρων για το Yelp. Ένα υψηλό NPS. Οι γονείς αγάπησαν τον τόπο. "Επίσης, διόριζε στον καθηγητή ένα τριπλάσιο μισθό από ό, τι πριν

Με την απόδειξη αυτή, η Wonderschool κέρδισε $ 4.1 εκατομμύρια από τον Josh Kopelman στο First Round Capital, το δίκτυο Omidyar, το Cross Cultural Ventures, το Uncork Capital, το Lerer Ventures, το FundersClub και το Edelweiss. Αυτό άφησε τους Bennett και Grey να σαρώνουν την επιχείρηση. Το Wonderschool θα στρατολογούσε υπάρχοντες δασκάλους και φροντιστές ή θα καθοδηγούσε τους ανθρώπους να αποκτήσουν άδεια, ώστε να γίνουν «διευθυντές» των σχολείων στο σπίτι. Το Wonderschool ενεργεί σχεδόν όπως η Airbnb μετατρέποντάς τις σε μικρές επιχειρήσεις κερδίζοντας χρήματα από το σπίτι.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε πρόγραμμα, πρόγραμμα σπουδών ή μορφή που θέλουν, όπως το Montesori ή τη μάθηση που εστιάζει στη φύση. Το Wonderschool έχει πλέον πάνω από 500 διευθυντές που εργάζονται με το λογισμικό του, με μερικούς να φτάνουν μέχρι $ 150,000 ή $ 200,000. Σε αντάλλαγμα για το 10 τοις εκατό περικοπή των διδάκτρων, Wonderschool παρέχει στους σκηνοθέτες ένα "bootcamp" για να προετοιμαστούν για τη δουλειά. Τους ζεύγει με ένα μέντορα, βοηθά στη συνέχεια να οικοδομήσουν την ιστοσελίδα τους και να υπολογίσουν τις επιλογές τιμολόγησης τους. Οι προπονητικοί οδηγοί εκπαιδεύουν τους διευθυντές για να αναζητήσουν νέους οδηγούς, να προσφέρουν ελκυστικές περιηγήσεις και να παρακολουθήσουν την πρωτοπορία τους.

Τα 20 εκατομμύρια δολάρια από την Andreessen, Omidyar Gary Community Investments, Ο πρώτος γύρος θα πάει στην επέκταση του λογισμικού Wonderschool. Κάθε φοιτητική υποδοχή που μπορεί να βοηθήσει τον διευθυντή να γεμίσει, τόσο περισσότερο κερδίζει. Η εκκίνηση θα πρέπει επίσης να ανταγωνιστεί με εταιρείες όπως το Wildflower Schools, τις οποίες ο Bennett παραδέχεται ότι έχει παρόμοιο επιχειρηματικό μοντέλο, αλλά λέει: "Εστιάζουμε στο σπίτι και εστιάζουν επίσης στο Montessori ενώ είμαστε αγνωστικιστές του προγράμματος σπουδών" (19459007) Το VIPKid συνδέει τα παιδιά στην Κίνα με τους καθηγητές των Η.Π.Α. κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνομιλίας

, όπως το Wonderschool, προσπαθούν να κλιμακωθούν για να καλύψουν τη μαζική υπάρχουσα ζήτηση. " Η πρόκληση είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετά προγράμματα για τον αριθμό των παιδιών που χρειάζονται δημόσια ή ιδιωτική εκπαίδευση – 1ης τάξης ή νωρίτερα – και στόχος μας είναι να παρέχουμε αρκετή παροχή για κάθε παιδί", εξηγεί ο Bennett

Παρόλα αυτά, η ασφάλεια εξακολουθεί να αποτελεί βασική μέριμνα. Ο Bennett σημειώνει ότι " Το Wonderschool έχει μια ομάδα υποστήριξης που βοηθά τους διευθυντές των σχολείων να ετοιμάζουν τα σπίτια τους για λειτουργία. Όσον αφορά την ασφάλεια, το γραφείο αδειοδότησης κάθε κράτους καλύπτει αυτό κατά τη διαδικασία έγκρισής τους για να τους χορηγηθεί άδεια λειτουργίας. "Αλλά θα μπορούσε ένα πρόβλημα σε ένα σχολείο να τινάξει τις επιχειρήσεις όλων των υπόλοιπων franchises του; "Το έχει ένα σύστημα ελέγχων σε ισορροπία που πιστεύουμε ότι θα μας επιτρέψει να προβλέψουμε τυχόν πιθανά ζητήματα, όπως τα τακτικά, εβδομαδιαία check-in με τους διευθυντές και ένα βρόχο ανατροφοδότησης με τους γονείς. Επίσης, αποστέλλουμε ηλεκτρονικά μηνύματα στους γονείς σε τακτά χρονικά διαστήματα για να λάβουμε σχόλια από τους γονείς και μπαίνουμε και εργαζόμαστε με τον Διευθυντή εάν διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν ζητήματα "

Αν η Wonderschool μπορεί να διατηρήσει την επωνυμία της καθαρή μέσω εμπεριστατωμένης εποπτείας, να δημιουργήσουν καλύτερες θέσεις εργασίας σε έναν τομέα γεμάτο υποτιμημένους ήρωες και να ανοίξουν την πρόωρη εκπαίδευση σε ένα ευρύτερο φάσμα σπουδαστών. Οι γονείς του Bennett μετακόμισαν στις Η.Π.Α. από την Ονδούρα, ρίχνοντας τις προσπάθειές τους για να υποστηρίξουν την εκπαίδευσή του και της αδελφής του. Τώρα χτίζει την επόμενη γενιά δασκάλων τα εργαλεία για να δώσουν περισσότερα παιδιά σε ένα ξεκίνημα της ζωής

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.