Τηγανιτές μπανάνες γεμιστές με μερέντα – Newsbeast

Τηγανιτές μπανάνες γεμιστές με μερέντα – Newsbeast



Υλικά για 4 άτομα

  • 4 μπανάνες
  • μερέντα
  • 3/4 κούπας αλεύρι
  • 2 αβγά, χτυπημένα
  • 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
  • λάδι για τηγάνισμα
  • μίγμα ζάχαρης-κανέλας

Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε τις στα 3. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, βγάλτε προσεκτικά το κέντρο της μπανάνες και γεμίστε το κενό με μερέντα.
  2. Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι. Παράλληλα βάλτε κάθε κομμάτι μπανάνες στο αλεύρι, μετά στο αβγό και τέλος στην φρυγανιά.
  3. Να προσέξετε να έχετε κλείσει καλά τις άκρες για να μην βγει η γέμιση στο τηγάνισμα.
  4. Τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν μία χρυσαφί απόχρωση. Αφού τα βγάλετε από το λάδι, αφήστε τα να στεγνώσουν και περάστε τα μέσα από το μίγμα ζάχαρης-κανέλας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.