Η AT & T είναι πλέον ο μοναδικός ιδιοκτήτης της Otter Media


Η εταιρεία Otter ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αποκτήσει το συμφέρον ελέγχου του Ομίλου Chernin στην εταιρεία ψηφιακών μέσων

Η ATT ] Η Otter Media ιδρύθηκε το 2014 και κατέχει την Ellation (η οποία με τη σειρά της κατέχει το anime streamer Crunchyroll και την συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία Vrv ) και την Fullscreen (η οποία κατέχει τα δόντια Rooster)

. Η μονάδα WarnerMedia, η οποία δημιουργήθηκε με την αγορά της Time Warner . Ο Tony Goncalves, ο εκτελεστικός διευθυντής της AT & T που έγινε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Otter Media νωρίτερα φέτος, θα συνεχίσει να διαχειρίζεται την εταιρεία

. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενσωματώνουμε τα brands και τα ταλέντα της Otter Media στην WarnerMedia", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της WarnerMedia John Stankey στην ανακοίνωση. «Εργαζόμενοι με τον Tony, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την τεχνογνωσία της Otter για να τροφοδοτήσουμε το πάθος των online ακροατηρίων για να αυξήσουμε το χαρτοφυλάκιο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μας και να μας βοηθήσουν να εμβαθύνουμε, να συνδέσουμε και να ψυχαγωγήσουμε τους καταναλωτές σε όλο τον πλανήτη»

. δημιούργησε ένα κοινό 93 εκατομμυρίων μοναδικών θεατών κάθε μήνα και έχει 2 εκατομμύρια συνδρομητές.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.