Η AT & T είναι πλέον ο μοναδικός ιδιοκτήτης της Otter Media

Η AT & T είναι πλέον ο μοναδικός ιδιοκτήτης της Otter Media


Η εταιρεία Otter ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αποκτήσει το συμφέρον ελέγχου του Ομίλου Chernin στην εταιρεία ψηφιακών μέσων

Η ATT ] Η Otter Media ιδρύθηκε το 2014 και κατέχει την Ellation (η οποία με τη σειρά της κατέχει το anime streamer Crunchyroll και την συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία Vrv ) και την Fullscreen (η οποία κατέχει τα δόντια Rooster)

. Η μονάδα WarnerMedia, η οποία δημιουργήθηκε με την αγορά της Time Warner . Ο Tony Goncalves, ο εκτελεστικός διευθυντής της AT & T που έγινε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Otter Media νωρίτερα φέτος, θα συνεχίσει να διαχειρίζεται την εταιρεία

. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενσωματώνουμε τα brands και τα ταλέντα της Otter Media στην WarnerMedia", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της WarnerMedia John Stankey στην ανακοίνωση. «Εργαζόμενοι με τον Tony, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την τεχνογνωσία της Otter για να τροφοδοτήσουμε το πάθος των online ακροατηρίων για να αυξήσουμε το χαρτοφυλάκιο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μας και να μας βοηθήσουν να εμβαθύνουμε, να συνδέσουμε και να ψυχαγωγήσουμε τους καταναλωτές σε όλο τον πλανήτη»

. δημιούργησε ένα κοινό 93 εκατομμυρίων μοναδικών θεατών κάθε μήνα και έχει 2 εκατομμύρια συνδρομητές.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.