Γκρίνια από τους παίκτες της Ρεάλ για την καλοκαιρινή άδεια του Ράμος


Ο Σέρχιο Ράμος είχε μεγαλύτερη άδεια σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη Ρεάλ και κάποιοι από αυτούς διαμαρτυρήθηκαν για τη διαφορετική μεταχείριση εντός της ομάδας.

Ο Ράμος επέστρεψε την 1η Αυγούστου για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Ρεάλ για την προετοιμασία, τη στιγμή που άλλοι συμπαίκτες του από την Εθνική Ισπανίας, όπως ο Ασένσιο, ο Καρβαχάλ, ο Ίσκο, ο Βάθκεθ και ο Νάτσο είχαν γυρίσει νωρίτερα.

Αυτό δημιούργησε προβληματισμό στα αποδυτήρια και υπήρξε γκρίνια από ορισμένους, όπως αποκαλύπτει η Marca.

Όπως ειπώθηκε, μπορεί ο Ράμος να αποτελεί τον αρχηγό που εμπνέει τους υπόλοιπους, ωστόσο θα έπρεπε να είχε επιστρέψει νωρίτερα από την καλοκαιρινή του άδεια, όπως και οι υπόλοιποι.

Πηγή: gazzetta.grΠηγή άρθρων

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.