Η Εφές ανακοίνωσε την απόκτηση του ΛάρκινΜία σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η Εφές που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέιν Λάρκιν.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ, μετά από ένα χρόνο στο ΝΒΑ και τους Σέλτικς, επιστρέφει στην Ευρώπη και την Euroleague, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Η Εφές ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Λάρκιν, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, αξίας 1.8 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠηγή άρθρων

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.