Ο δακτύλιος ικανότητας του Motiv υποστηρίζει τελικά το Android

Ο δακτύλιος ικανότητας του Motiv υποστηρίζει τελικά το Android


Το δαχτυλίδι Motiv είναι ένας εκπληκτικά ικανός ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης. Κοίτα, το είπα εδώ στην κριτική μου . Μέχρι στιγμής, ωστόσο, υπήρξε μία καταφανής παράλειψη: δεν λειτούργησε με το Android. Μετά από ένα χρόνο και μισό υποσχέσεων, η εταιρία έχει τελικά αντιμετωπίσει το θέμα, καθιστώντας το φορητό συμβατό με το μεγαλύτερο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως

Η εταιρεία προσέφερε συμβατότητα σε ένα ανοικτό beta τον Απρίλιο και η τελική έκδοση της εφαρμογής είναι τώρα ζωντανή σε όλους τους χρήστες σε μια σειρά διαφορετικών συσκευών Android, όπως τα Samsung Galaxy S7, S8, S9, Σημείωση 5 και Σημείωση 8, το Google Pixel και το Pixel 2.

Στο ένα δελτίο τύπου που συνδέεται με τις ειδήσεις, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tejash Unadkat ονομάζεται Android συμβατότητας Motiv του "πιο ζήτησε ζητήσει." Όσον αφορά το τι πήρε την εταιρεία τόσο πολύ καιρό να το roll out, υποψιάζομαι ότι είναι ένας συνδυασμός που έχουν μια αρκετά μικρή ομάδα και θέλουν πάρτε όλα τα προβλήματα με το Android ακριβώς σωστά.

Εκτός από την πλήρη υποστήριξη Android, το Motiv πρόσθεσε επίσης την ενσωμάτωση στην εφαρμογή παρακολούθησης της υγείας Google, Fit.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link