Έρχεται Ελλάδα ο Μπογέ, τελειώνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ


Η Τορίνο συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στο Μπόρμιο, αλλά σε αυτήν δεν θα βρίσκονται από σήμερα δύο ποδοσφαιριστές, οι Λούκας Μπογέ και Αντρέα Τζακάνιο. Ο προορισμός του πρώτου είναι γνωστός, καθώς θα είναι η Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τον τομέα της ιταλικής αθλητικής ιστοσελίδας «calciomercato», toro.it, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της «γκρανάτα», ο Αργεντινός επιθετικός έρχεται στην Αθήνα, προκειμένου να δρομολογήσει τις οριστικές εξελίξεις της μεταγραφής του στην Ένωση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το deal μεταξύ της πρωταθλήτριας Ελλάδας και της Τορίνο περιλαμβάνει οψιόν αγοράς για τον επόμενο χρόνο, που θα ανέρχεται στα 7,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, από τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ προκύπτει πως η οψιόν συμφωνήθηκε στα 6 εκατ. ευρώ.

Όπως και να έχει, αυτά θα γίνουν γνωστά στην πορεία, ενώ αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι η μεταγραφή του Μπογέ στην ΑΕΚ.Πηγή άρθρων

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.