Οι συνδρομητές του YouTube TV λαμβάνουν μια δωρεάν εβδομάδα μετά την κατάρρευση του Παγκοσμίου Κυπέλλου


Όταν ένα από τα σημαντικότερα σημεία πώλησης της υπηρεσίας σας είναι η δυνατότητα ροής ζωντανών αθλημάτων, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι μια πλήρης κατάρρευση της υπηρεσίας κατά τη διάρκεια ενός τεράστιου παιχνιδιού.

Αλίμονο, αυτό ακριβώς συνέβη την Τετάρτη YouTube Τηλεόραση. Ακριβώς όπως το ημιτελικό παιχνίδι Κροατίας-Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο άρχισε να θερμαίνεται, το 19459007 η υπηρεσία σκουραζόταν .

Το YouTube έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές που υποσχέθηκαν μια δωρεάν εβδομάδα της υπηρεσίας YouTube TV. Με τους περισσότερους χρήστες που πληρώνουν ~ 40 δολάρια το μήνα για την υπηρεσία, που λειτουργεί περίπου 10 δολάρια από τον επόμενο λογαριασμό τους. Περιέργως, οι αναφορές χρηστών υποδεικνύουν ότι η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στους περισσότερους χρήστες, αν όχι σε όλους τους χρήστες του YouTube, όχι μόνο όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι για να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι [19659002] Εν τω μεταξύ, μερικοί χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι η άμεση επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών τους οδηγεί σε ένα πλήρες μήνα δωρεάν – οπότε αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε λίγο καμένος από το όλο θέμα, αυτό μπορεί να είναι κάτι που αξίζει

Εάν είστε συνδρομητής αλλά δεν βλέπετε την ειδοποίηση, ελέγξτε το κουτί ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας – ορισμένοι χρήστες στο αυτό το νήμα Reddit αναφέρουν ότι διαπίστωσαν ότι η ειδοποίηση κρύβεται εκεί ή ότι είναι παγιδευμένοι στο "Κοινωνική" καρτέλα στη διαχωρισμένη προβολή του Gmail

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.