Το Pointy αυξάνει το $ 12M Series B για να βοηθήσει τους πωλητές λιανικής πώλησης τούβλων και κονιάματος να αγωνιστούν στον Αμαζόνιο

Το Pointy αυξάνει το $ 12M Series B για να βοηθήσει τους πωλητές λιανικής πώλησης τούβλων και κονιάματος να αγωνιστούν στον Αμαζόνιο


Το Pointy η εκκίνηση που προσφέρει τεχνολογία για να βοηθήσει τους πωλητές λιανικής πώλησης τούβλων και κονιαμάτων να τοποθετήσουν το απόθεμά τους στο διαδίκτυο έτσι ώστε να μπορούν να ανακαλυφθούν μέσω μηχανών αναζήτησης, έχει εισπράξει 12 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση. Ο γύρος της Σειράς Β είναι υπό την ηγεσία της Polaris Partners και της Vulcan Capital και φέρνει συνολική χρηματοδότηση για την ιρλανδική εταιρεία στα 19 εκατομμύρια δολάρια.

Ιδρύθηκε με την προϋπόθεση ότι οι άνθρωποι προσφεύγουν συχνά σε μεγαλοπρεπείς ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Αμαζόνιο επειδή δεν μπορούν να βρουν το ίδιο Η Pointy έχει αναπτύξει μια λύση λογισμικού υλικού και σύννεφων που καθιστά εύκολη τη δημιουργία ενός site κατά παραγγελία ως μέσο για να καταστεί η τοπική μετοχή ανακάλυψη στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, το gadget υλικού του "Pointy box" συνδέεται με τον σαρωτή γραμμωτού κώδικα ενός καταστήματος και τοποθετεί αυτόματα τα σαρωμένα αντικείμενα σε έναν ιστότοπο με ισχυρό πόλο για το κατάστημα.

Οι σελίδες των καταστημάτων βελτιστοποιούνται στη συνέχεια για τις μηχανές αναζήτησης. αναζητάτε προϊόντα τοπικά – πείτε την αγαπημένη σας μπίρα τεχνίτη – εμφανίζεται ένα αποτέλεσμα που τροφοδοτείται με ποντικιού και σας ενθαρρύνει να επισκεφθείτε το κατάστημα και να κάνετε μια αγορά.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ο συνιδρυτής Mark Cummins λέει ότι ο γύρος της σειράς Β θα χρησιμοποιηθεί από την εκκίνηση για να επιταχύνει την ανάπτυξη και να βασιστεί σε ένα αυξημένη πρόσληψη από τους λιανοπωλητές των ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή υπολογίζει 5.500 λιανοπωλητές που χρησιμοποιούν το Pointy συνολικά, με το 70% από το Ηνωμένο Βασίλειο και το υπόλοιπο στον Καναδά, την Ουκρανία και την Ιρλανδία. "Για να βάλουμε το νούμερο των ΗΠΑ στο πλαίσιο, μόλις 1 στους 200 αντιπροσώπους των ΗΠΑ χρησιμοποιεί τώρα Pointy", λέει ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

Από τότε που καλύψαμε την Pointy, ο αρχισμένος έχει επεκτείνει σημαντικά την προσέγγισή του με τις συνεργασίες με το Lightspeed, Clover και Square, η οποία επιτρέπει στους εμπόρους λιανικής πώλησης που χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα POS να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Pointy δωρεάν επειδή δεν απαιτεί την αγορά της συσκευής Pointy $ 499. Έχει επίσης συνεργαστεί με την Google μέσω του νέου προγράμματος See What's In Store (SWIS) του γίγαντα αναζήτησης, ώστε οι αγοραστές να μπορούν να ανακαλύψουν τι πωλεί ένα κατάστημα στις σελίδες αναζήτησης και χαρτών της Google

"Για όλη τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα μέσα η αφήγηση της «Retail Apocalypse», οι άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των αγορών τους σε τοπικά καταστήματα », προσθέτει ο Cummins σε μια δήλωση. "Ωστόσο, οι τοπικοί έμποροι λιανικής πώλησης έχουν χάσει έξω από το γεγονός ότι τα προϊόντα τους δεν είναι ορατά στο διαδίκτυο – επιλύσαμε το πρόβλημα γι 'αυτούς."

Εν τω μεταξύ, οι προηγούμενοι υποστηρικτές του Point περιλαμβάνουν Draper Associates, Frontline Ventures και αξιόλογους επενδυτές αγγέλου Ο Matt Mullenweg (ιδρυτής του WordPress), ο Lars Rasmussen (συνιδρυτής των Χαρτών Google), ο Taavet Hinrikus (συνιδρυτής της TransferWise) και ο Michael Birch (συνιδρυτής του Bebo).

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link