Ελάτε να δείτε τον CEO της Uber, Dara Khosrowshahi, στο TC Disrupt

Ελάτε να δείτε τον CEO της Uber, Dara Khosrowshahi, στο TC Disrupt


Στις ημέρες του Uber 1.0, το ήθος φαινόταν να κάνει όλα τα λάθος πράγματα. Τώρα, με τον πρώην CEO της Expedia Dara Khosrowshahi στο τιμόνι, ο Uber είναι σαφώς στο δρόμο του να γίνει ένα είδος Expedia για μεταφορά. Παρόλα αυτά, ο Khosrowshahi έχει εξομοιωθεί στο παρελθόν με την επιχειρηματική δραστηριότητα του Uber για να ευθυγραμμιστεί περισσότερο με την ιδέα ενός Αμαζονίου για μεταφορές.

Στο TechCrunch Διαταράσσουν το Σαν Φρανσίσκο το Σεπτέμβριο, ο Khosrowshahi μαζί μου θα συζητήσουν για το μεγάλο σχέδιο της Uber να κατέχει ολόκληρη την εμπειρία μεταφοράς (19659004) Υπό την ηγεσία του Khosrowshahi, η Uber έγινε επίσημα μια πολυτροπική πλατφόρμα μεταφοράς με την απόκτηση του JUMP Bikes για περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια η εκτόξευση του UberRENT και η συνεργασία με το Masabi

Oh, και ο Uber εργάζεται επίσης σε ηλεκτρικά σκούτερ, καθώς και σε αεροσκάφη που ταξιδεύουν με το πρόγραμμα Elevate. Όπως και οι κατοικίες και τα κτίρια έχουν μετατραπεί σε τρισδιάστατα, δήλωσε ο Khosrowshahi σε διάσκεψη τεχνολογίας τον Μάιο, "θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια τρίτη διάσταση όσον αφορά τη μεταφορά."

Για τον Uber, το "μεγάλο στοίχημά του " σε αυτή την τρίτη διάσταση των μεταφορών, είπε. Το μεγάλο σχέδιο με όλους αυτούς τους τρόπους μεταφοράς – είτε πρόκειται για την κοινή χρήση ποδηλάτων, για την κοινή χρήση ηλεκτρικών σκούτερ, για την κοινή χρήση ποδηλάτων, για κοινή χρήση πτήσεων είτε για κάτι άλλο – πρόκειται να γίνει μια υπηρεσία πολλαπλών μεταφορών.

Υπό την ηγεσία του Khosrowshahi, να μετακινηθεί σε μια εποχή όπου η εταιρεία συνεργάζεται με κυβερνήσεις, αντί να τις κάνει. Αυτό είναι το 180 για το Uber. Πριν από τις ημέρες του Khosrowshahi, ο Uber ήταν διστακτικός για να μοιραστεί τα δεδομένα με τις πόλεις. Τώρα, η Uber επεκτείνει το Κίνημα, μια πλατφόρμα που ανώνυμα και συγκεντρώνει δεδομένα Uber για να ταξινομήσει τις ώρες ταξιδιού, σε 12 νέες πόλεις σε πέντε ηπείρους. Η πρόθεση είναι να βοηθηθούν οι πολεοδόμοι, οι τοπικοί ηγέτες και οι κοινότητες των πολιτών να λάβουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις.

Ενώ η Khosrowshahi κάνει θετικές κινήσεις σε επιχειρηματική κατεύθυνση, αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία εξακολουθεί να χρειάζεται έναν επικεφαλής οικονομικό αξιωματικό υπήρξαν ορισμένες αναχωρήσεις υψηλού επιπέδου που συνεχίστηκαν υπό την ηγεσία του. Τον Ιούνιο, για παράδειγμα, ο επικεφαλής της μάρκας Uber, Bozoma Saint John, έφυγε λίγο μετά από ένα έτος ένταξης στην εταιρεία .

Την εποχή εκείνη ο Άγιος Ιωάννης μου είπε ότι ενώ "τίποτα απαίσιο ή τρομερό "Στη Διαταραχή, ο Khosrowshahi και εγώ θα συζητήσουμε για την εταιρική κουλτούρα της Uber και τι θα πάρει για να ανακάμψει πλήρως από το 2017 που συνεπαγόταν αναφορές σεξουαλικής παρενόχλησης κακή διαχείριση και ένα τοξικό περιβάλλον εργασίας

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link