Το αμερικανικό δικαστήριο επικυρώνει τους κανονισμούς της FAA για τα αεροσκάφη

Το αμερικανικό δικαστήριο επικυρώνει τους κανονισμούς της FAA για τα αεροσκάφη


Η FAA μόλις σημείωσε μια νόμιμη νίκη στο συνεχόμενο πέρα ​​δώθε με τους χομπίστες. Το Εφετείο των ΗΠΑ επέλεξε να υποστηρίξει μια απόφαση με την οποία χορηγείται η εξουσία της διοίκησης σχετικά με τις UAV των καταναλωτών, μια κίνηση που αναμένεται να οδηγήσει το έδαφος για πρόσθετους περιορισμούς στην πτήση.

Η απόφαση βασίζεται, εν μέρει, σε νόμο του 2012 που εγκρίθηκε από το Κογκρέσο, ο οποίος θέτει την FAA στο επίκεντρο της τότε αναδυόμενης κατηγορίας δράκων. Ταυτόχρονα, ωστόσο, άφησε ένα κομμάτι ανοίγματος, ουσιαστικά παλαιότερης ιδιοκτησίας σε ιδιοκτήτες ορισμένων μοντέλων αεροσκαφών που ήδη διέπονται από οργανώσεις ασφάλειας. Σύμφωνα με την πράξη, η FAA "δεν μπορεί να εκδώσει κανόνα ή κανονισμό σχετικά με ένα μοντέλο αεροσκάφους"

. Αυτό το παραθυράκι είναι αυτό που ώθησε την υπόθεση του χόμπι του John Taylor, η οποία προσωρινά εμπόδισε απαίτηση. Τον Δεκέμβριο, ωστόσο, ο Trump υπέγραψε ένα νομοσχέδιο για την αποκατάσταση της εγγραφής.

Σήμερα, το δικαστήριο κατέστρεψε ξανά το αίτημα του Taylor. "Επειδή ο κανόνας βρίσκεται εντός της νομοθετικής εξουσίας του οργανισμού και δεν είναι ούτε αυθαίρετος ούτε ιδιότροπος, η αίτηση για επανεξέταση αρνείται", ανέφερε ο δικαστής Merrick Garland στη γνωμοδότηση

Όπως θα θεωρηθεί επίσης ως μια νίκη για την Google και το Amazon, οι οποίοι έχουν αμφότεροι να ασκούν πιέσεις για τη ρύθμιση των χιονοδρομικών αεροσκαφών καθώς κοιτάζουν τον ουρανό για έργα όπως το Prime Air και το Project Wing. Μαζί με το μητρώο, οι μελλοντικοί νόμοι ενδέχεται να περιλαμβάνουν πρόσθετους περιορισμούς πτήσεων και απαιτούμενους σηματοδότες αυτοπροσδιορισμού.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link