Οι δάσκαλοι μπορούν να βάλουν τα Chromebook σε κλειδωμένο κατά την παροχή κουίζ μαθημάτων στην τάξη


Οι βαρείς hitters της τεχνολογίας βρίσκονται στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής τους στη διάσκεψη της Διεθνούς Εταιρείας Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση. Για το Google, αυτό σημαίνει κάποιες βασικές ενημερώσεις στις αίθουσες διδασκαλίας, το δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό βασισμένο στον browser που χρησιμοποιείται σήμερα από "πάνω από 30 εκατομμύρια μαθητές" σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εφαρμογή παίρνει μια σειρά από τσιμπήματα, συμπεριλαμβανομένων, κυρίως, περισσότερο έλεγχο των κουίζ. Το Quiz Google Forms διαθέτει πλέον μια "κλειδωμένη λειτουργία", η οποία απαγορεύει στους μαθητές να περιηγούνται στον ιστό ή να ανοίγουν εφαρμογές μέχρι να υποβληθούν οι απαντήσεις – με άλλα λόγια, τους εμποδίζει να εξαπατήσουν το μηχάνημα, ενώ κάνουν δοκιμασία.

, αυτό είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που προστέθηκε στην εφαρμογή που είναι αποκλειστικά για διαχειριζόμενα Chromebook – δηλαδή οι συσκευές που πωλούνται με μοναδικό σκοπό να χρησιμοποιηθούν στην τάξη. Αυτό σηματοδοτεί μια αλλαγή για την εφαρμογή, η οποία είναι διαφορετικά ανοιχτή και πλατφόρμα αγνωστικιστική, για οποιαδήποτε μηχανή που μπορεί να έχει πρόσβαση στον ιστό. Ο λόγος εδώ φαίνεται αρκετά ευθεία προς τα εμπρός, φυσικά – το κλείδωμα των χρηστών από άλλες εφαρμογές απαιτεί πολύ περισσότερο έλεγχο του συστήματος από τα πιο τυποποιημένα χαρακτηριστικά.

Επίσης νέα είναι μια σελίδα Classwork, η οποία έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα είδος go-to προορισμού τόσο για τους δασκάλους και τους μαθητές, την οργάνωση των ερωτήσεων και των αναθέσεων σε ένα μόνο προορισμό. Μεταξύ άλλων, αυτές οι πληροφορίες μπορούν τώρα να οργανωθούν ανά θέμα ή μονάδα, ενώ όλα ήταν προηγουμένως κατηγοριοποιημένα μόνο κατά ημερομηνία. Η νέα σελίδα "Άνθρωποι", εν τω μεταξύ. επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να προσθέτουν και να αφαιρούν συναδέλφους δασκάλους, σπουδαστές και κηδεμόνες, ενώ έχουν γίνει άλλες τροποποιήσεις στις σελίδες ρυθμίσεων ροής και συστήματος.

Η Microsoft χρησιμοποίησε επίσης την ευκαιρία για να ανακοινώσει νέα σχέδια μαθήματος από συνεργάτες όπως το BBC και το Aquatic DLC για το Minecraft: Education Edition .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link