Η Microsoft εξέδωσε δήλωση σχετικά με τη συμφωνία διαφωνίας με την αμερικανική Μετανάστευση και Τελωνειακή Επιβολή (ICE) ] λέγοντας ότι η εταιρεία «φοβώνεται από τον βίαιο διαχωρισμό των παιδιών από τις οικογένειές τους στα σύνορα». Το ICE είναι σήμερα υπό πυρκαγιά από και οι δύο πλευρές του πολιτικού φάσματος για το διαχωρισμό των γονέων μεταναστών από τα παιδιά τους

Η διαμάχη για τη συμμετοχή της Microsoft στο ICE προέρχεται από την Αρχή να λειτουργήσει (ATO) ότι ο οργανισμός χορήγησε στην κυβέρνηση Azure νωρίτερα φέτος. Σε μια δημοσίευση στο blog του Ιανουαρίου, η Microsoft δήλωσε ότι η ATO θα βοηθήσει την ICE να παρέχει υπηρεσίες ταυτότητας και πρόσβασης που βασίζονται σε νέφος και να "βοηθούν τους εργαζόμενους να λαμβάνουν ταχύτερα ενημερωμένες αποφάσεις". Επίσης, δήλωσε ότι η χρήση του λογισμικού Cloud Computing "

Παρόλο που η ATO είναι δημόσια ήδη για έξι μήνες, εμφανίστηκε ξαφνικά ως οργή για τον διαχωρισμό των οικογενειών, συμπεριλαμβανομένων και των νομίμως ζητώντας άσυλο με παιδιά με πολλούς χρήστες κοινωνικών μέσων ζητώντας μποϊκοτάζ της Microsoft και ορισμένοι υπάλληλοι που σκόπευαν να παραιτηθούν . δεν συνεργάζεται με το ICE ή με το Τμήμα Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με "οποιαδήποτε σχέδια που σχετίζονται με το διαχωρισμό των παιδιών από τις οικογένειές τους στα σύνορα" και ότι δεν γνωρίζει ότι το Azure χρησιμοποιείται για καπέλο σκοπό. Επίσης, "παρότρυνε" τη διοίκηση του Trump να αλλάξει την πολιτική.

Η πλήρης δήλωση της Microsoft είναι παρακάτω. Η TechCrunch επικοινωνεί με την εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, θέλουμε να είμαστε σαφείς: η Microsoft δεν συνεργάζεται με την αμερικανική Μετανάστευση και Τελωνειακή Επιβολή ή με την Προστασία των Συνόρων και των Τελωνείων των ΗΠΑ σε κάθε σχέδιο που σχετίζεται με το διαχωρισμό των παιδιών από τις οικογένειές τους στα σύνορα και αντίθετα με ορισμένες εικασίες, δεν γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες Azure ή Azure χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό. Ως εταιρεία, η Microsoft ανησυχεί για τον βίαιο διαχωρισμό των παιδιών από τις οικογένειές τους στα σύνορα. Η οικογενειακή ενοποίηση αποτελεί θεμελιώδη αρχή της αμερικανικής πολιτικής και δικαίου από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ως εταιρεία, η Microsoft έχει εργαστεί για πάνω από 20 χρόνια για να συνδυάσει την τεχνολογία με το κράτος δικαίου για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά που είναι πρόσφυγες και μετανάστες μπορούν να παραμείνουν με τους γονείς τους. Πρέπει να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε σε αυτήν την ευγενή παράδοση αντί να αλλάξουμε τώρα την πορεία. Προτρέπουμε τη διοίκηση να αλλάξει την πολιτική της και το Κογκρέσο να εγκρίνει νομοθεσία που να διασφαλίζει ότι τα παιδιά δεν διαχωρίζονται πλέον από τις οικογένειές τους

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.